Een operatie tegen blozen

Een operatie tegen blozen

Moet je meermaals per week voor een groep mensen spreken en weet je van jezelf dat je hierbij begint te blozen? Dan kan het blozen zodanig hinderlijk zijn dat je een operatie zou overwegen om van dat blozen af te geraken. Toch is het goed om niet zomaar holderdebolder in een operatie te gaan geloven en een paar alternatieve te overwegen.

Een operatie tegen blozen: wat houdt het in?

Als blozen een dermate zware invloed uitoefent op je dagelijks functioneren, dan je een operatie overwegen. Een operatie tegen het blozen houdt in dat men een aantal zenuwknopen die de bloedvaten in het aangezicht aansturen gaat doorknippen en/of verwijderen. Hierdoor gaat men minder blozen. Maar aangezien de stress op één of andere manier weg moet, zal men ervaren dat men in plaats van te gaan blozen eerder zal gaan transpireren in de handpalmen.
Ook al gebeuren deze ingrepen met een gigantische precisie, toch blijft het een ingreep die de nodige risico’s met zich mee brengt. Zo is men doorgaans algemeen verdoofd en moeten er de nodige voorzorgen genomen worden om een klaplong te vermijden.

Een operatie tegen blozen: de complicaties

Ook al is een operatie tegen blozen heel goed te regelen, toch moet men rekening houden met een reeks bijwerkingen. Het is dan zeer de vraag of deze bijwerkingen opwegen tegen het natuurlijke verschijnsel dat blozen heet.
Zo gaan veel mensen meer transpireren na dergelijke operatie. Vooral vervelend is dat dit transpireren niet meteen te voorspellen is. Het kan doorheen de dag op alle mogelijke en onmogelijke momenten optreden. En dan kan men zich afvragen: wat hindert andere mensen het meest: een blozend aangezicht of een bloes met okselvijvers? In sommige omstandigheden krijgen mensen problemen met de ogen. Dat houdt in dat het oog dieper gaat liggen en dat de pupil verkleint. Ook een klaplong en drogere handen kunnen een gevolg zijn van deze operatie. Daarenboven moet men zich er van bewust zijn dat de operatie niet in alle gevallen succesvol is.

Alternatieven voor een operatie tegen blozen

Een operatie tegen blozen is sowieso een drastische maatregel. Er bestaan echter aanvaardbare alternatieven die een pak minder ingrijpend zijn. Zo kan een aangepaste make up wonderen doen. Ook rekening houden met enkele zaken kan er voor zorgen dat men minder gaat blozen. Dat kan zijn: het alcoholverbruik beperken, temperatuurschommelingen vermijden, rode kledij dragen,…
Aangezien blozen veroorzaakt wordt door stress (vaak angst) kunnen ook Bachbloesems een heel gunstige reactie geven. Bachbloesems zijn natuurlijke producten die geen bijwerkingen geven. Ze zorgen er voor dat negatieve emoties zoals angst omgebogen worden naar de positieve tegenpool. Kan je de angst die het blozen veroorzaakt ombuigen naar moed en dapperheid, dan zal je automatisch minder gaan blozen. Het meest aangewezen is om je problemen met een ervaren bloesemtherapeut te bespreken. Die kan dan op basis van jouw gegevens een bloesemmix op maat samenstellen. Zo zal bijvoorbeeld iemand die angst heeft om te spreken voor grote groepen mensen andere Bachbloesems moeten gebruiken dan iemand die angst heeft om met de auto de baan op te gaan.

 

Delen


Persoonlijke Bachbloesem Mix

Jouw Bachbloesem mix op maat :

Je bent op deze pagina beland nadat ik je de link heb doorgestuurd om een Bachbloesem mix op maat voor je te bestellen.

Aan de hand van de gegevens die je tijdens het bestelproces invult zal ik weten voor wie de mix bestemd is.

De prijs van een kuur (3 maanden = 3 flesjes) is 89 euro of minder dan 29,70 euro per flesje. Daarmee doe je bijna 60 euro voordeel!

Klik hier en ontdek Bachbloesem mix op maat
Marie Pure