Bachbloesems voor kinderen

Bachbloesems kindKinderen kunnen te maken krijgen met heel wat verschillende emoties. Een nare ervaring bij de geboorte, problemen thuis of op school, veranderingen in de puberteit, stress voor de examens, enzovoort.

Hieronder kan je de meest voorkomende problemen bij kinderen terug vinden, samen met hun bijpassende oplossing. Vind je geen passende oplossing? Elk kind is natuurlijk anders. Neem dan gerust contact op via het contactformulier voor een Bachbloesem samenstelling op maat van je kind.

Veelgestelde vragen over Bachbloesems & kinderen:

  • Mijn kind gaat naar school en komt pas 's avonds thuis, hoe geef ik de druppeltjes? 's Morgens bij het opstaan en 's avonds voor het slapengaan geef je telkens 4 druppeltjes. De rest doe je in een flesje water en laat je hem/haar dit gedurende de dag opdrinken.

  • Mag ik Bachbloesems geven aan mijn kind? Ja, Bachbloesems zijn 100% veilig, ook voor kinderen en baby's.

  • Wat is de dosering voor kinderen? De dosering van Bachbloesems voor een kind is gelijk aan de dosering voor volwassenen: 6 x 4 druppeltjes per dag. 

Zoek een Bachbloesem mix voor je kind:

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....