Marie Pure gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij bachbloesemadvies.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.Meer weten

Retourneren, service & klachtenprocedure

Herroeppingsrecht

Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden, dit met uitzondering van een Bachbloesem samenstelling op maat. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf).  

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Teruggestuurde goederen mogen niet gebruikt zijn en moeten in originele verpakking en in verzegelde staat zijn.

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen en dit opsturen naar tom@bachbloesemadvies.be.

Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

MODELFORMULIER VOOR HERROEPING 

Ik  deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep

 

Klachten

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn.  Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via het contactformulier. We doen er alles aan om je klacht binnen de 48u (op weekdagen) te behandelen.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....