Contacteer Bachbloesemtherapeut Tom

Antwoord binnen de 24 uur

Volledig vrijblijvend

Wie ben ik?

Bachbloesemtherapeut Tom

Mijn naam is Tom Vermeersch (°1965), ik ben psycholoog - Bachbloesemtherapeut (attest) en heb meer dan 30 jaar ervaring in het werken met Bachbloesems.

Wat doe ik?

Reeds tientallen jaren werk ik als Bachbloesemtherapeut en heb reeds duizenden mensen met succes geholpen. Daarnaast heb ik ook les gegeven in Bachbloesemtherapie en ben ik auteur van de Bachbloesemgids. Verder heb ik opleiding gevolgd in zowat alle alternatieve geneeswijzen en ben ik sterk geïnteresseerd in spiritualiteit. Fysiek hou ik mijn conditie op peil met volleybal, fietsen en wandelen in de natuur.

Ook maak ik tijd voor mijn gezin. Ann is mijn vrouw en samen hebben we drie kinderen, Karen (°1989), Simon (°1991) en Marie (°1994). Onze jongste dochter, Marie, is gestorven aan een hersentumor toen ze 14 jaar oud was. Karen en Simon hebben er ondertussen ook voor gekozen om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van Bachbloesems. Hun inzichten in de materie groeien gestadig omdat ze zich blijven bijscholen en dagelijks in contact komen met mensen die baat kunnen hebben bij Bachbloesems.

gezin