Gebruik van Bachbloesems bij faalangst

Gebruik van Bachbloesems bij faalangst

Onder faalangst kan erg geleden worden, vandaar dat personen met faalangst baat kunnen hebben bij het gebruik van verschillende soorten Bachbloesems. Er zijn verschillende soorten Bachbloesems beschikbaar voor mensen die last hebben van faalangst.

 

Faalangst en Bachbloesems

Faalangst en Bachbloesems gaan perfect samen. Eerst iets meer over faalangst. Faalangst is een probleem wat bij iedereen voor kan komen, in vele soorten en maten. Er zijn verschillende vlakken waarbij iemand faalangst kan ervaren. Bij kinderen en jongeren komt het voornamelijk voor bij het schoolwerk, het zogenoemde ‘dichtklappen’ bij bijvoorbeeld toetsen en presentaties. Dit kan het presteren op school belemmeren, waardoor leerlingen onder hun niveau les gaan krijgen omdat er gedacht wordt dat ze een hoger niveau niet aankunnen. Faalangst is een irrationele angst waarbij van te voren al uitgegaan wordt van een fiasco, ondanks goede voorbereiding.

Het kan echter ook voorkomen in sociale situaties bij mensen van alle leeftijden.  Door gebrek aan zelfvertrouwen kunnen er problemen ontstaan in de communicatie met anderen. Een persoon kan moeite hebben met het voeren van gesprekken of met zich thuis te voelen in groepen. Ook kan het moeilijk zijn voor iemand om mensen recht in de ogen te kijken. Iemand kan hier erg onder lijden.
Faalangst kan zich uiten in vele vormen, onder andere doemdenken, angsten en gevoelens van innerlijke onrust. Veel mensen hebben last van tobben en door al deze negatieve gevoelens verdwijnt het zelfvertrouwen langzaam maar zeker. Al deze emoties kunnen aangepakt worden met Bachbloesems.


Hoe helpt Bachbloesem bij faalangst?

De angst die mensen ervaren bij het hebben van faalangst wordt met behulp van Bachbloesem omgezet in geloof en vertrouwen in eigen kunnen. Het zelfvertrouwen kan weer naar een gezond niveau opgeschroefd worden en de innerlijke rust kan weer terug gevonden worden met behulp van Bachbloesems.

Het kan zijn dat niet alleen faalangst een probleem is, maar er ook andere problemen meespelen die aangepakt moeten worden. Bachbloesem werkt in principe als een ui, het meest recente moet je eerst afpellen voor je bij de kern kunt komen.  Om te ontdekken wat de schil en wat de kern is, is er achtergrond informatie nodig. Zo is het aan te raden om eerst gratis advies aan te vragen om een goed beeld te krijgen van de juiste Bachbloesem mix voor je faalangst.


Welke Bachbloesems helpen bij faalangst?

Er zijn verschillende soorten mixen tegen angsten, waaronder dus ook de faalangst. Bachbloesem mix 85 helpt onder andere om alledaagse angsten te overwinnen, je zelfvertrouwen op te krikken en paniekaanvallen te overwinnen. Dit zijn dus precies de aspecten die je kunt gebruiken bij faalangst.

Bachbloesem mix 74 helpt bij examenstress, wat ook een groot onderdeel van faalangst kan zijn. Deze Bachbloesem helpt onder andere om de moed niet te verliezen na een examen wat iets minder is gegaan. Het helpt kalm en ontspannen te blijven, beter te slapen en je minder zorgen te maken over je examens. Zo kun je vol vertrouwen weer je volgende examen ingaan.

Verscheidene soorten Bachbloesems hebben een positief effect op de vervelende gevolgen van faalangst, vraag gratis advies aan om te weten welke geschikt is voor jou.

 
Bachbloesem Mix 44: Gebrek aan zelfvertrouwen

Bachbloesem mix 44 helpt om:

  • meer zelfvertrouwen te krijgen
  • minder bang zijn om te falen
  • niet zo snel te panikeren
  • meer te geloven in jezelf
  • kalmer en rustiger te worden
Klik hier en ontdek Bachbloesem Mix 44
Marie Pure

Andere artikelen


Hoe word je charismatischer

Hoe word je charismatischer?

Charisma. Sommige mensen hebben het van nature. Als ze een kamer binnenkomen, dan trekt hun persoonlijke uitstraling de aandacht. Ze hebben een vriendelijke uitstraling, waardoor het gemakkelijk is om met deze mensen te praten. Droom jij er wel eens van hoe fijn het zou zijn als mensen jou benaderbaar vinden? Zelfs een introvert persoon kan charismatischer zijn. Deze tips helpen je daarbij.

Lees het volledig artikel

10 tips bij het leven met een sociale fobie

10 tips bij het leven met een sociale fobie

Iemand met een sociale angststoornis zal zich excessief zorgen maken over fouten begaan, of ze zullen bang zijn om vernederd te worden in het bijzijn van anderen...

Lees het volledig artikel

Te assertief of niet assertief genoeg

Ben je te assertief of niet assertief genoeg? Doe de test!

Er is een dunne lijn tussen te assertief en niet assertief genoeg, en in dit artikel bekijken we het probleem eens.

Lees het volledig artikel

Laag zelfbeeld 10 tips tegen een minderwaardigheidscomplex

Laag zelfbeeld: 10 tips tegen een minderwaardigheidscomplex

Je minderwaardigheidscomplex start bij jou, maar jij hebt de meest wonderbaarlijke krachten – je kan namelijk jezelf veranderen. Het is tijd om alleen nog te geven om wat JIJ denkt. Beoordeel jezelf op je eigen normen. Als jij een laag zelfbeeld hebt, hebben we 10 tips om je te behoeden voor een minderwaardigheidscomplex.

Lees het volledig artikel

Het blijf toch familie

Het blijf toch familie?

Soms is het duidelijk dat je een manipulatieve partner of een toxische vriend uit je leven moet bannen. Maar wat als een familielid toxisch is? Hoe makkelijk is het om de band met hen te stoppen – of mag je dit nooit doen?

Lees het volledig artikel

Hoe eenzaamheid tegengaan

Hoe eenzaamheid tegengaan

We leven in een wereld waarin we constant verbonden, toch voelen we ons eenzamer dan ooit. En je moet niet alleen zijn om je geïsoleerd te voelen: zelfs als je een partner hebt, en een groep goede vrienden, kan je je nog steeds eenzaam voelen. Zelfs als je in een kamer vol mensen staat, kan je nog altijd het gevoel hebben dat je niet verbonden kan zijn met hen – en dit kan negatieve gedachten en een laag zelfvertrouwen voeden.

Lees het volledig artikel

Kom te weten of jij een laag zelfbeeld hebt

Kom te weten of jij een laag zelfbeeld hebt

Doe deze korte test om na te gaan of jij problemen hebt met je zelfvertrouwen. Aan hoeveel van deze voorbeelden moet jij toegeven?

Lees het volledig artikel

32 tips om assertiever te zijn

32 tips om assertiever te zijn

Het is niet makkelijk assertief te zijn, vooral als je van nature uit introvert bent. Toch kan je wat vaardigheden aanleren. Dit zijn onze 32 tips om assertiever te zijn.

Lees het volledig artikel

Jezelf leren aanvaarden in 10 makkelijke stappen

Jezelf leren aanvaarden in 10 makkelijke stappen

Jezelf leren aanvaarden kan een groot verschil maken tot het geluk in je leven. Wanneer we onszelf accepteren en stoppen met oordelen, voelen we dat andere mensen in ons leven ook veel minder kritisch en beoordelend worden. Dit artikel onderzoekt hoe je het best jezelf kan leren aanvaarden in 10 makkelijke stappen.

Lees het volledig artikel

Dit is slecht voor je zelfvertrouwen

Dit is slecht voor je zelfvertrouwen

Een gebrek aan zelfvertrouwen, of een laag zelfbeeld, beschouwen we vaak als een karaktertrek waar we maar mee moeten leren leven. Maar een laag zelfbeeld kan zware schade veroorzaken, van niet te durven spreken tijdens een vergadering of op school tot gevaren op de lange termijn zoals zelf-saboterend gedrag en relatieproblemen.

Lees het volledig artikel

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....