Bachbloesemadvies

Bachbloesem Mix 51

Inhoud 50 ml

  • Aanbevolen kuur

Onmiddellijk leverbaar
Gratis verzending vanaf € 30.00

Inclusief BTW

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Een gezond gewicht, dat willen we allemaal. Het is beter voor je gewrichten en je algehele gezondheid om niet te zwaar te zijn.
Maar voor de een is het bereiken of behouden van een gezond gewicht lastiger weggelegd dan voor de ander. Dat heeft onder meer te maken met je voedings- en bewegingspatroon natuurlijk, maar zeker ook met erfelijke aanleg voor een voller postuur. 

En je gewicht is vaak afhankelijk van hoe jij je voelt.
Als je een emotionele eter bent, dan grijp je sneller naar een pak koekjes of doos chocolade als je niet lekker in je vel zit of veel stress ervaart, dan naar een appel of komkommer. 

Zit je wel lekker in je vel, dan zal je niet naar troosteten talen. Als je klaar bent met die extra kilootjes en wilt gaan vermageren, dan kan je zomaar tegen allerlei obstakels aanlopen die je doen vervallen in oude gewoontes. Vertrouw dan op Bachbloesems om je te helpen je doel te bereiken.

De valkuilen van afvallen

Iedereen die al meerdere pogingen heeft ondernemen om te vermageren, weet dat het niet vanzelf gaat – ook al zouden we dat graag willen. Een kilo overgewicht zit er nu eenmaal sneller aan, dan dat deze weer verdwijnt. Om op gewicht te blijven of te komen door te vermageren zit er niets anders op dan goed op te letten wat je eet, drinkt en verbruikt.
Die extra calorieën die je binnenkrijgt kun je verbranden door te gaan sporten. Iedereen weet dit. Waarom is het dan allemaal zo moeilijk om een gezond gewicht te bereiken en vast te houden?

Valkuil: crashdieet

Afslanken kent nu eenmaal een aantal valkuilen. Nogmaals, dat kilootje zit er sneller aan dan dat deze eraf gaat. Geduld en doorzettingsvermogen zijn dus heel belangrijk als je gaat vermageren. Aangezien we juist willen dat het er weer snel afgaat, gaan we vaak over op crashdiëten. Je valt er wellicht snel van af, maar je komt er daarna nog harder van aan. Niet doen dus.

Valkuil: overmoedig sporten

Een overmoedig sportregime is ook een valkuil bij het afvallen. Hoe fanatiek en gemotiveerd je ook bent, als je meteen in een te zwaar sportprogramma duikt, dan loop je na een week of twee tegen jezelf aan. Spierpijn, oververmoeidheid en vaak weinig resultaat breken je dan op. Het is beter om sporten op te bouwen tot een fanatiek niveau. Doe iets wat je leuk vindt, dan hou je het ook langer vol.

Valkuil: rigoureus eetpatroon veranderen

De derde valkuil is het rigoureus omgooien van het dagelijkse menu. Dit is moeilijk vol te houden. Naast het feit dat je jezelf voedsel ontzegt, moet je ook nog eens heel andere boodschappen doen of anders koken. Dat levert nervositeit op en dat wil je nu juist vermijden. Het is beter om stapje voor stapje het dagelijkse menu te veranderen dan hou je het langer vol en heb je tijd om te wennen aan je nieuwe voedingsschema.

Valkuil: verleidingen

Een feestje is niet compleet zonder een lekker hapje en een drankje. Verleidingen zijn er overal en ze afslaan omdat je aan de lijn bent, wordt meestal beantwoord met ‘vandaag is het feest, morgen kan je weer beginnen’. Verleidingen weerstaan is moeilijk en vergt veel van je doorzettingsvermogen. Je kan natuurlijk feestjes en sociale gelegenheden vermijden. Maar het is fijner als je een gezonder alternatief kiest tijdens een feestje. Proost iedereen met bubbels? Neem dan een glas bruisend water. Dat is net zo gezellig.

Bachbloesems: hulp bij volhouden

Alle valkuilen hebben iets met elkaar gemeen: je moet volhouden. En juist dat volhouden is lastig, vooral als resultaten op zich laten wachten. In het begin zal het snel en gemakkelijk gaan en ben je gemotiveerd om door te gaan op de juiste weg die je hebt ingeslagen. Maar als je bij die hardnekkige kilootjes komt, dan wordt het lastiger. Dit levert onnodig stress op. En stress, je omgeving, verleidingen en jezelf geen tijd gunnen om je streefgewicht te halen, werken niet mee om vol te houden. Gelukkig kun je voor het boosten van je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en innerlijke rust vertrouwen op Bachbloesems.

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Het antwoord op deze vraag luidt volmondig ‘ja’. Bachbloesems helpen echt om te vermageren. Maar wellicht op een heel andere manier dan je zou verwachten. Hoe kunnen Bachbloesems dan helpen om gewicht te verliezen? Door je te helpen te volharden in je verandering van levens- en eetstijl. Tijdens het afvallen zal je ervaren dat je meer prikkelbaar bent en dat je gestrest kan raken door het feit dat je jezelf bepaalde snacks en drankjes ontzegt. En juist dán wil je iets lekkers om de stress en nervositeit te verminderen. Bachbloesems helpen juist om rustig te blijven, zodat je kan doorzetten.

Ze helpen die vicieuze cirkel van stress, emotioneel eten en meer stress te doorbreken. Het stimuleert je positiviteit en doorzettingsvermogen en vermindert stressgevoelens. Het vermindert zo de kracht van de verleiding en je zit lekkerder in je vel. Op die manier hoef jij je alleen te focussen op wat je wil bereiken: een gezond gewicht.

Vermindert mijn eetlust door Bachbloesems?

Je eetlust verminderen? Dat doen Bachbloesems dan weer niet. Ze hebben geen invloed op de fysieke aspecten van het afvallen, zoals het fysiek verminderen van eetlust of het verbeteren van je spijsvertering. Maar… vaak zijn deze fysieke aspecten wel weer gekoppeld aan de psychische aspecten van vermageren. Zo helpen Bachbloesems om stressgevoelens te verlagen waardoor je minder snel troost zoekt in iets lekkers. Wist je trouwens dat stress je metabolisme vertraagd? Dat doet je lichaam om energie vast te houden tijdens stresssituaties.

Als je veel stress ervaart, is je lichaam eigenlijk constant bezig om adrenaline aan te maken en voedingsstoffen naar de spieren te sturen om te kunnen vluchten of vechten. Om dus zoveel mogelijk voedingsstoffen paraat te hebben, vertraagt je spijsverteringsstelsel zich en slaat het eerder voedingsstoffen op dan ze te verbruiken. Als voorraadje voor later. Een mooi systeem, maar niet als je wilt afvallen. Bachbloesems helpen dus om die stressgevoelens weg te nemen, waardoor je lichaam niet meer in ‘fight or flight’ modus blijft staan en je metabolisme weer normaal wordt.

Welke Bachbloesems moet je nemen om te vermageren?

Bachbloesem mix 51 om gewicht te verliezenTom Vermeersch is psycholoog en Bachbloesemtherapeut. Hij ontwikkelde als eerste de Bachbloesem mix 51 speciaal ter ondersteuning bij het afslanken. De mix is via de website verkrijgbaar. Bachbloesem mix 51 bestaat uit zeven Bachbloesems opgelost in water en het is 100 procent natuurlijk. De mix helpt je om positief naar je veranderende eetgewoontes te kijken, te blijven doorzetten op die momenten dat het moeilijker wordt, minder prikkelbaar te zijn en om rustiger te worden.

Maar wellicht zijn er nog andere aspecten van je leven die meespelen bij het aankomen in gewicht. Zoals stoppen met roken bijvoorbeeld. Het is dan heel goed om een Bachbloesem mix op maat te laten maken door een Bachbloesem therapeut. Neem hiervoor contact op met ons en ervaar hoe fijn het is om in alle rust je streefgewicht te behalen. Je kan Bachbloesem mix 51 perfect gebruiken zonder dat iemand dit hoeft te weten. Doe de dagdosering eens in een flesje water en drink dit gedurende de dag op. Jij weet dat je de druppels hebt toegevoegd om je sterker te voelen. En dat is wat telt.

Ervaringen met Bachbloesems om te vermageren

Veel mensen zijn op zoek naar natuurlijke middelen om te helpen bij het afvallen. Dat is immers beter voor het lichaam dan af te vallen met chemische middelen. Om het eetpatroon en de levensstijl te kunnen veranderen, vertrouwen veel mensen op Bachbloesem mix 51 of een persoonlijke mix om te ondersteunen bij andere aspecten van het leven. De ervaringen van gebruikers van de Bachbloesem mix 51 spreken boekdelen.

Vooral het hebben van meer doorzettingskracht wordt sterk geroemd, maar tevens minder hongergevoel door het verminderen van stress en een verminderde behoefte aan snoepen komen voorbij. En juist die dingen zijn zo belangrijk om het afvallen vol te houden en dus veel lekkerder in je vel te zitten. Wil je meer ervaringen met Bachbloesem mix 51 lezen? Klik dan hier!

Gecreëerd door Tom Vermeersch ()

Tom Vermeersch

Tom Vermeersch is een gecertificeerde psycholoog en Bachbloesemexpert met meer dan 30 jaar ervaring.

Andere artikelen

5 redenen waarom je niet afvalt

Je bent een paar (of meerdere) kilo’s te zwaar en je hebt besloten daar iets aan te doen. Je sport regelmatig en je eet gezond met veel verse groenten, fruit en mager vlees. Toch wijst die weegschaal niet aan dat je afvalt. Dat is heel frustrerend, want je doet toch je best. Er kan dan iets anders aan de hand zijn, waardoor het niet lukt.

Hoe de zomer in een goede vorm starten

De zomer is gestart en voor de meesten is de vakantie al begonnen of komt die er aan. Iedereen wil er op hun best uitzien als de zomer begint, maar velen slagen er niet in om het lichaam die ze voor ogen hadden te verkrijgen.

Afslanken: kunnen Bachbloesems helpen?

Zowat dagelijks worden we om de oren geslaan met reclame over producten die beweren dat je er een slanker figuur door krijgt. Maar helpen deze producten ook effectief? 

8 dingen die je moet eten om af te vallen

Er is een berg van advies over voedingsmiddelen die je niet moet eten als je probeert om wat kilo's te verliezen. Koekjes, cake, gebak en snoep, daarvan weten we dat we ze moeten vermijden. Ze bevatten immers veel calorieën en hebben niet veel voedingswaarde. Dat is makkelijk. Maar hoe zit het verder?

Vijf makkelijke manieren om je suikerverslaving te bannen

Verslaafd aan suiker terwijl je weet dat het slecht voor je is? Lees hier onze raad  - 5 manieren om je suikerverslaving te bannen.

Eet deze voedingsmiddelen niet als je gelukkig wilt zijn!

Heb je wel eens gemerkt dat je je verdrietig, neerslachtig of somber voelt als je iets hebt gegeten? Dat klinkt raar, nietwaar. Toch is het geen verbeelding; sommige voedingsmiddelen maken je blijer dan anderen.

Wondermiddelen om te vermageren

Pillen, crèmes, shakes,… tal van producten beloven je snel & veel gewichtsverlies. Maar werkt het echt? Lees hier meer over wondermiddelen om te vermageren.

De top 6 redenen waarom je niet slaagt in je dieet

Het is moeilijk om je aan je dieet te houden. Bachbloesem mix 51 helpt je de discipline te behouden om dat wel te doen, en de moed te behouden wanneer het moeilijk wordt.

5 diëten die bewijzen te werken

Elk jaar gaat meer dan de helft van ons diëten om een paar kilo’s te verliezen en veel mensen zijn min of meer permanent aan het diëten. Er zijn zoveel diëten dat het moeilijk wordt om te bepalen welke je gaat proberen. 

12 redenen om trots te zijn op je lichaam

De zomer is begonnen, de zon schijnt en het is tijd je winterlagen weg te nemen en je huid aan de frisse lucht bloot te stellen. Ben jij één van die mensen die niet houdt van de warme seizoenen? Wees gerust, je bent niet alleen.

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?
Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Een gezond gewicht, dat willen we allemaal. Het is beter voor je gewrichten en je algehele gezondheid om niet te zwaar te zijn.
Maar voor de een is het bereiken of behouden van een gezond gewicht lastiger weggelegd dan voor de ander. Dat heeft onder meer te maken met je voedings- en bewegingspatroon natuurlijk, maar zeker ook met erfelijke aanleg voor een voller postuur. 

En je gewicht is vaak afhankelijk van hoe jij je voelt.
Als je een emotionele eter bent, dan grijp je sneller naar een pak koekjes of doos chocolade als je niet lekker in je vel zit of veel stress ervaart, dan naar een appel of komkommer. 

Zit je wel lekker in je vel, dan zal je niet naar troosteten talen. Als je klaar bent met die extra kilootjes en wilt gaan vermageren, dan kan je zomaar tegen allerlei obstakels aanlopen die je doen vervallen in oude gewoontes. Vertrouw dan op Bachbloesems om je te helpen je doel te bereiken.

De valkuilen van afvallen

Iedereen die al meerdere pogingen heeft ondernemen om te vermageren, weet dat het niet vanzelf gaat – ook al zouden we dat graag willen. Een kilo overgewicht zit er nu eenmaal sneller aan, dan dat deze weer verdwijnt. Om op gewicht te blijven of te komen door te vermageren zit er niets anders op dan goed op te letten wat je eet, drinkt en verbruikt.
Die extra calorieën die je binnenkrijgt kun je verbranden door te gaan sporten. Iedereen weet dit. Waarom is het dan allemaal zo moeilijk om een gezond gewicht te bereiken en vast te houden?

Bachbloesem Mix 51: Ondersteunt bij afslanken

Bachbloesem mix 51 helpt om:

  • je dieet vol te houden
  • discipline te creëren om je aan een voedingspatroon te houden
  • moed te krijgen om geen schuldgevoelens te ervaren
  • je emoties beter onder controle te krijgen
  • verdraagzamer te worden
Klik hier en ontdek Bachbloesem Mix 51

Valkuil: crashdieet

Afslanken kent nu eenmaal een aantal valkuilen. Nogmaals, dat kilootje zit er sneller aan dan dat deze eraf gaat. Geduld en doorzettingsvermogen zijn dus heel belangrijk als je gaat vermageren. Aangezien we juist willen dat het er weer snel afgaat, gaan we vaak over op crashdiëten. Je valt er wellicht snel van af, maar je komt er daarna nog harder van aan. Niet doen dus.

Valkuil: overmoedig sporten

Een overmoedig sportregime is ook een valkuil bij het afvallen. Hoe fanatiek en gemotiveerd je ook bent, als je meteen in een te zwaar sportprogramma duikt, dan loop je na een week of twee tegen jezelf aan. Spierpijn, oververmoeidheid en vaak weinig resultaat breken je dan op. Het is beter om sporten op te bouwen tot een fanatiek niveau. Doe iets wat je leuk vindt, dan hou je het ook langer vol.

Valkuil: rigoureus eetpatroon veranderen

De derde valkuil is het rigoureus omgooien van het dagelijkse menu. Dit is moeilijk vol te houden. Naast het feit dat je jezelf voedsel ontzegt, moet je ook nog eens heel andere boodschappen doen of anders koken. Dat levert nervositeit op en dat wil je nu juist vermijden. Het is beter om stapje voor stapje het dagelijkse menu te veranderen dan hou je het langer vol en heb je tijd om te wennen aan je nieuwe voedingsschema.

Valkuil: verleidingen

Een feestje is niet compleet zonder een lekker hapje en een drankje. Verleidingen zijn er overal en ze afslaan omdat je aan de lijn bent, wordt meestal beantwoord met ‘vandaag is het feest, morgen kan je weer beginnen’. Verleidingen weerstaan is moeilijk en vergt veel van je doorzettingsvermogen. Je kan natuurlijk feestjes en sociale gelegenheden vermijden. Maar het is fijner als je een gezonder alternatief kiest tijdens een feestje. Proost iedereen met bubbels? Neem dan een glas bruisend water. Dat is net zo gezellig.

Bachbloesems: hulp bij volhouden

Alle valkuilen hebben iets met elkaar gemeen: je moet volhouden. En juist dat volhouden is lastig, vooral als resultaten op zich laten wachten. In het begin zal het snel en gemakkelijk gaan en ben je gemotiveerd om door te gaan op de juiste weg die je hebt ingeslagen. Maar als je bij die hardnekkige kilootjes komt, dan wordt het lastiger. Dit levert onnodig stress op. En stress, je omgeving, verleidingen en jezelf geen tijd gunnen om je streefgewicht te halen, werken niet mee om vol te houden. Gelukkig kun je voor het boosten van je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en innerlijke rust vertrouwen op Bachbloesems.

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Het antwoord op deze vraag luidt volmondig ‘ja’. Bachbloesems helpen echt om te vermageren. Maar wellicht op een heel andere manier dan je zou verwachten. Hoe kunnen Bachbloesems dan helpen om gewicht te verliezen? Door je te helpen te volharden in je verandering van levens- en eetstijl. Tijdens het afvallen zal je ervaren dat je meer prikkelbaar bent en dat je gestrest kan raken door het feit dat je jezelf bepaalde snacks en drankjes ontzegt. En juist dán wil je iets lekkers om de stress en nervositeit te verminderen. Bachbloesems helpen juist om rustig te blijven, zodat je kan doorzetten.

Ze helpen die vicieuze cirkel van stress, emotioneel eten en meer stress te doorbreken. Het stimuleert je positiviteit en doorzettingsvermogen en vermindert stressgevoelens. Het vermindert zo de kracht van de verleiding en je zit lekkerder in je vel. Op die manier hoef jij je alleen te focussen op wat je wil bereiken: een gezond gewicht.

Vermindert mijn eetlust door Bachbloesems?

Je eetlust verminderen? Dat doen Bachbloesems dan weer niet. Ze hebben geen invloed op de fysieke aspecten van het afvallen, zoals het fysiek verminderen van eetlust of het verbeteren van je spijsvertering. Maar… vaak zijn deze fysieke aspecten wel weer gekoppeld aan de psychische aspecten van vermageren. Zo helpen Bachbloesems om stressgevoelens te verlagen waardoor je minder snel troost zoekt in iets lekkers. Wist je trouwens dat stress je metabolisme vertraagd? Dat doet je lichaam om energie vast te houden tijdens stresssituaties.

Als je veel stress ervaart, is je lichaam eigenlijk constant bezig om adrenaline aan te maken en voedingsstoffen naar de spieren te sturen om te kunnen vluchten of vechten. Om dus zoveel mogelijk voedingsstoffen paraat te hebben, vertraagt je spijsverteringsstelsel zich en slaat het eerder voedingsstoffen op dan ze te verbruiken. Als voorraadje voor later. Een mooi systeem, maar niet als je wilt afvallen. Bachbloesems helpen dus om die stressgevoelens weg te nemen, waardoor je lichaam niet meer in ‘fight or flight’ modus blijft staan en je metabolisme weer normaal wordt.

Welke Bachbloesems moet je nemen om te vermageren?

Bachbloesem mix 51 om gewicht te verliezenTom Vermeersch is psycholoog en Bachbloesemtherapeut. Hij ontwikkelde als eerste de Bachbloesem mix 51 speciaal ter ondersteuning bij het afslanken. De mix is via de website verkrijgbaar. Bachbloesem mix 51 bestaat uit zeven Bachbloesems opgelost in water en het is 100 procent natuurlijk. De mix helpt je om positief naar je veranderende eetgewoontes te kijken, te blijven doorzetten op die momenten dat het moeilijker wordt, minder prikkelbaar te zijn en om rustiger te worden.

Maar wellicht zijn er nog andere aspecten van je leven die meespelen bij het aankomen in gewicht. Zoals stoppen met roken bijvoorbeeld. Het is dan heel goed om een Bachbloesem mix op maat te laten maken door een Bachbloesem therapeut. Neem hiervoor contact op met ons en ervaar hoe fijn het is om in alle rust je streefgewicht te behalen. Je kan Bachbloesem mix 51 perfect gebruiken zonder dat iemand dit hoeft te weten. Doe de dagdosering eens in een flesje water en drink dit gedurende de dag op. Jij weet dat je de druppels hebt toegevoegd om je sterker te voelen. En dat is wat telt.

Ervaringen met Bachbloesems om te vermageren

Veel mensen zijn op zoek naar natuurlijke middelen om te helpen bij het afvallen. Dat is immers beter voor het lichaam dan af te vallen met chemische middelen. Om het eetpatroon en de levensstijl te kunnen veranderen, vertrouwen veel mensen op Bachbloesem mix 51 of een persoonlijke mix om te ondersteunen bij andere aspecten van het leven. De ervaringen van gebruikers van de Bachbloesem mix 51 spreken boekdelen.

Vooral het hebben van meer doorzettingskracht wordt sterk geroemd, maar tevens minder hongergevoel door het verminderen van stress en een verminderde behoefte aan snoepen komen voorbij. En juist die dingen zijn zo belangrijk om het afvallen vol te houden en dus veel lekkerder in je vel te zitten. Wil je meer ervaringen met Bachbloesem mix 51 lezen? Klik dan hier!


Marie Pure

Andere artikelen


5 redenen waarom je niet afvalt

5 redenen waarom je niet afvalt

Je bent een paar (of meerdere) kilo’s te zwaar en je hebt besloten daar iets aan te doen. Je sport regelmatig en je eet gezond met veel verse groenten, fruit en mager vlees. Toch wijst die weegschaal niet aan dat je afvalt. Dat is heel frustrerend, want je doet toch je best. Er kan dan iets anders aan de hand zijn, waardoor het niet lukt.

Lees het volledig artikel

start-de-zomer-met-een-goed-gevoel

Hoe de zomer in een goede vorm starten

De zomer is gestart en voor de meesten is de vakantie al begonnen of komt die er aan. Iedereen wil er op hun best uitzien als de zomer begint, maar velen slagen er niet in om het lichaam die ze voor ogen hadden te verkrijgen.

Lees het volledig artikel

Bachbloesems-vermageren

Afslanken: kunnen Bachbloesems helpen?

Zowat dagelijks worden we om de oren geslaan met reclame over producten die beweren dat je er een slanker figuur door krijgt. Maar helpen deze producten ook effectief? 

Lees het volledig artikel

8 dingen die je moet eten om af te vallen

8 dingen die je moet eten om af te vallen

Er is een berg van advies over voedingsmiddelen die je niet moet eten als je probeert om wat kilo's te verliezen. Koekjes, cake, gebak en snoep, daarvan weten we dat we ze moeten vermijden. Ze bevatten immers veel calorieën en hebben niet veel voedingswaarde. Dat is makkelijk. Maar hoe zit het verder?

Lees het volledig artikel

Vijf makkelijke manieren om je suikerverslaving te bannen

Vijf makkelijke manieren om je suikerverslaving te bannen

Verslaafd aan suiker terwijl je weet dat het slecht voor je is? Lees hier onze raad  - 5 manieren om je suikerverslaving te bannen.

Lees het volledig artikel

Eet deze voedingsmiddelen niet als je gelukkig wilt zijn!

Eet deze voedingsmiddelen niet als je gelukkig wilt zijn!

Heb je wel eens gemerkt dat je je verdrietig, neerslachtig of somber voelt als je iets hebt gegeten? Dat klinkt raar, nietwaar. Toch is het geen verbeelding; sommige voedingsmiddelen maken je blijer dan anderen.

Lees het volledig artikel

wondermiddelen-vermageren

Wondermiddelen om te vermageren

Pillen, crèmes, shakes,… tal van producten beloven je snel & veel gewichtsverlies. Maar werkt het echt? Lees hier meer over wondermiddelen om te vermageren.

Lees het volledig artikel

De top 6 redenen waarom je niet slaagt in je dieet

De top 6 redenen waarom je niet slaagt in je dieet

Het is moeilijk om je aan je dieet te houden. Bachbloesem mix 51 helpt je de discipline te behouden om dat wel te doen, en de moed te behouden wanneer het moeilijk wordt.

Lees het volledig artikel

5 diëten die bewijzen te werken

5 diëten die bewijzen te werken

Elk jaar gaat meer dan de helft van ons diëten om een paar kilo’s te verliezen en veel mensen zijn min of meer permanent aan het diëten. Er zijn zoveel diëten dat het moeilijk wordt om te bepalen welke je gaat proberen. 

Lees het volledig artikel

12 redenen om trots te zijn op je lichaam

12 redenen om trots te zijn op je lichaam

De zomer is begonnen, de zon schijnt en het is tijd je winterlagen weg te nemen en je huid aan de frisse lucht bloot te stellen. Ben jij één van die mensen die niet houdt van de warme seizoenen? Wees gerust, je bent niet alleen.

Lees het volledig artikel

Bachbloesems zijn geen geneesmiddelen maar onschadelijke plantaardige extracten die gebruikt worden ter ondersteuning van de gezondheid.

© 2024 Mariepure - Webdesign Publi4u

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....