Afslanken: kunnen Bachbloesems helpen?

Afslanken: kunnen Bachbloesems helpen?
Bachbloesems-vermageren

Zowat dagelijks worden we om de oren geslaan met reclame over producten die beweren dat je er een slanker figuur door krijgt. Met de zomer voor de deur en de hoeveelheid kledij die steeds schaarser wordt in deze periode, is de business van afslankproducten op zijn minst big business te noemen. Maar helpen deze producten ook effectief?

Hoe dan ook, we geven het toe: Bachbloesems op zich zullen je geen slanker figuur opleveren. Maar ze kunnen je wel helpen!

Het geheim van vermageren

Eigenlijk is het geheim van vermageren iets wat iedereen kent, en dus verre van een geheim. Vermageren kan maar efficiënt gebeuren als je minder eet en meer beweegt. Het gaat hier niet om een geheim, maar om een feit dat we eigenlijk liefst van al zo ver mogelijk verdringen. Want echt gezellig zijn deze dingen niet:

  1. Minder eten, is voor mensen die graag lekker eten zowat hetzelfde als een kind vragen om minder te spelen. Wordt onze hoeveelheid eten beperkt, dan zullen we vast en zeker met een hongergevoel zitten. En net dat is een reuzengroot gevaar. Want het is dat hongergevoel dat ons doet grijpen naar vaak veel te calorierijke tussendoortjes.
  2. Anders eten, is ook al zo’n boosdoener. Hartige hapjes, zoetigheden, lekkere sausjes… het maakt van de eenvoudigste maaltijd een feestmaal. Maar het zijn net ook die dingen die onze lichaamsvormen meer volume geven.
  3. Al deze zaken maken ons niet gelukkiger. Integendeel. Wie er een Bourgondische levensstijl op nahoudt, verliest al heel vaak heel wat van de gezelligheid door het aanschouwen van kleinere porties op het bord die bovendien niet meteen in lekkere vetstoffen aan het baden zijn.
  4. En dan nog wat gaan bewegen ook. Je hebt er een zware werkdag op zitten, je wilt eindelijk eens wat genieten. Maar dan staat er op tafel een vorm van voedsel waar je niet vrolijk van wordt waarna je jezelf nog wat moet gaan afbeulen met één of andere vorm van beweging.

Het typische probleem bij vermageren, is dus het feit dat we onze eetgewoontes moeten veranderen. Maar gewoontes veranderen, vraagt ontzettend veel zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. En het is nu net op dat vlak dat Bachbloesems een duit in het zakje kunnen leveren. Zo is er Bachbloesem mix 51 die er voor zorgt dat je de moed niet al te gauw opgeeft, minder prikkelbaar bent en meer geduld krijgt. En als er nu iets is wat een mens bij het afslanken nodig heeft, zijn het wel deze zaken.

Bachbloesems zelf gaan er dus zeker niet voor zorgen dat je gaat afslanken. Bachbloesems ondersteunen je echter wel en zorgen er voor dat je met de negatieve gevoelens van het vermageren beter kan omgaan.
Bachbloesem Mix 51: Ondersteunt bij afslanken

Bachbloesem mix 51 helpt om:

  • je dieet vol te houden
  • discipline te creëren om je aan een voedingspatroon te houden
  • moed te krijgen om geen schuldgevoelens te ervaren
  • je emoties beter onder controle te krijgen
  • verdraagzamer te worden
Klik hier en ontdek Bachbloesem Mix 51
Marie Pure

Andere artikelen


8 dingen die je moet eten om af te vallen

8 dingen die je moet eten om af te vallen

Er is een berg van advies over voedingsmiddelen die je niet moet eten als je probeert om wat kilo's te verliezen. Koekjes, cake, gebak en snoep, daarvan weten we dat we ze moeten vermijden. Ze bevatten immers veel calorieën en hebben niet veel voedingswaarde. Dat is makkelijk. Maar hoe zit het verder?

Lees het volledig artikel

start-de-zomer-met-een-goed-gevoel

Hoe de zomer in een goede vorm starten

De zomer is gestart en voor de meesten is de vakantie al begonnen of komt die er aan. Iedereen wil er op hun best uitzien als de zomer begint, maar velen slagen er niet in om het lichaam die ze voor ogen hadden te verkrijgen.

Lees het volledig artikel

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Helpen Bachbloesems echt om te vermageren?

Gewicht verliezen met Bachbloesems, kan dat wel. Wanneer wel en wanneer niet? Werkt het bij iedereen? Het antwoord op deze vragen vind je terug in dit artikel!

Lees het volledig artikel

Eet deze voedingsmiddelen niet als je gelukkig wilt zijn!

Eet deze voedingsmiddelen niet als je gelukkig wilt zijn!

Heb je wel eens gemerkt dat je je verdrietig, neerslachtig of somber voelt als je iets hebt gegeten? Dat klinkt raar, nietwaar. Toch is het geen verbeelding; sommige voedingsmiddelen maken je blijer dan anderen.

Lees het volledig artikel

wondermiddelen-vermageren

Wondermiddelen om te vermageren

Pillen, crèmes, shakes,… tal van producten beloven je snel & veel gewichtsverlies. Maar werkt het echt? Lees hier meer over wondermiddelen om te vermageren.

Lees het volledig artikel

5 redenen waarom je niet afvalt

5 redenen waarom je niet afvalt

Je bent een paar (of meerdere) kilo’s te zwaar en je hebt besloten daar iets aan te doen. Je sport regelmatig en je eet gezond met veel verse groenten, fruit en mager vlees. Toch wijst die weegschaal niet aan dat je afvalt. Dat is heel frustrerend, want je doet toch je best. Er kan dan iets anders aan de hand zijn, waardoor het niet lukt.

Lees het volledig artikel

5 diëten die bewijzen te werken

5 diëten die bewijzen te werken

Elk jaar gaat meer dan de helft van ons diëten om een paar kilo’s te verliezen en veel mensen zijn min of meer permanent aan het diëten. Er zijn zoveel diëten dat het moeilijk wordt om te bepalen welke je gaat proberen. 

Lees het volledig artikel

Hoe stoppen met snoepen

Hoe stoppen met snoepen

Vind je dat je maar niet kan stoppen met snoepen? Eten en drinken tussen maaltijden door is iets dat velen onder ons onweerstaanbaar vinden – zeker als er lekker eten of drinken in de buurt is.

Lees het volledig artikel

in-vorm-tegen-de-zomer

10 tips om in vorm te geraken tegen de zomer!

Wil je je goed voelen in je vel? Niet zeker dat je je doelen zal bereiken? We hebben 10 tips om je te helpen in vorm te geraken tegen de zomer!

Lees het volledig artikel

Hoe gewicht verliezen zonder diëten

Hoe gewicht verliezen zonder diëten

Het is ongezond om obsessief bezig te zijn met hoe we eruit zien, en calorieën tellen is zeker niet voor iedereen, maar als je tegelijk gewicht wil verliezen én je houdt erg van eten, is er dan iets dat je kan doen om gewicht te verliezen terwijl je eet? Wij denken van wel. 

Lees het volledig artikel

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....