Deze site maakt gebruik van cookies.Meer weten

Afslanken: kunnen Bachbloesems helpen?

Bachbloesems-vermageren

Zowat dagelijks worden we om de oren geslaan met reclame over producten die beweren dat je er een slanker figuur door krijgt. Met de zomer voor de deur en de hoeveelheid kledij die steeds schaarser wordt in deze periode, is de business van afslankproducten op zijn minst big business te noemen. Maar helpen deze producten ook effectief?

Hoe dan ook, we geven het toe: Bachbloesems op zich zullen je geen slanker figuur opleveren. Maar ze kunnen je wel helpen!

Het geheim van vermageren

Eigenlijk is het geheim van vermageren iets wat iedereen kent, en dus verre van een geheim. Vermageren kan maar efficiënt gebeuren als je minder eet en meer beweegt. Het gaat hier niet om een geheim, maar om een feit dat we eigenlijk liefst van al zo ver mogelijk verdringen. Want echt gezellig zijn deze dingen niet:

  1. Minder eten, is voor mensen die graag lekker eten zowat hetzelfde als een kind vragen om minder te spelen. Wordt onze hoeveelheid eten beperkt, dan zullen we vast en zeker met een hongergevoel zitten. En net dat is een reuzengroot gevaar. Want het is dat hongergevoel dat ons doet grijpen naar vaak veel te calorierijke tussendoortjes.
  2. Anders eten, is ook al zo’n boosdoener. Hartige hapjes, zoetigheden, lekkere sausjes… het maakt van de eenvoudigste maaltijd een feestmaal. Maar het zijn net ook die dingen die onze lichaamsvormen meer volume geven.
  3. Al deze zaken maken ons niet gelukkiger. Integendeel. Wie er een Bourgondische levensstijl op nahoudt, verliest al heel vaak heel wat van de gezelligheid door het aanschouwen van kleinere porties op het bord die bovendien niet meteen in lekkere vetstoffen aan het baden zijn.
  4. En dan nog wat gaan bewegen ook. Je hebt er een zware werkdag op zitten, je wilt eindelijk eens wat genieten. Maar dan staat er op tafel een vorm van voedsel waar je niet vrolijk van wordt waarna je jezelf nog wat moet gaan afbeulen met één of andere vorm van beweging.

Het typische probleem bij vermageren, is dus het feit dat we onze eetgewoontes moeten veranderen. Maar gewoontes veranderen, vraagt ontzettend veel zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. En het is nu net op dat vlak dat Bachbloesems een duit in het zakje kunnen leveren. Zo is er Bachbloesem mix 51 die er voor zorgt dat je de moed niet al te gauw opgeeft, minder prikkelbaar bent en meer geduld krijgt. En als er nu iets is wat een mens bij het afslanken nodig heeft, zijn het wel deze zaken.

Bachbloesems zelf gaan er dus zeker niet voor zorgen dat je gaat afslanken. Bachbloesems ondersteunen je echter wel en zorgen er voor dat je met de negatieve gevoelens van het vermageren beter kan omgaan.

Delen

Andere artikelen


start-de-zomer-met-een-goed-gevoel

Hoe de zomer in een goede vorm starten

De zomer is gestart en voor de meesten is de vakantie al begonnen of komt die er aan. Iedereen wil er op hun best uitzien als de zomer begint, maar velen slagen er niet in om het lichaam die ze voor ogen hadden te verkrijgen.

Lees het volledig artikel

Hoe gewicht verliezen zonder diëten

Hoe gewicht verliezen zonder diëten

Klaar voor de zomer? Houd je van eten? Lees onze suggesties over hoe je gewicht kan verliezen zonder diëten, en meer tevreden en ontspannen te zijn over je lichaam.

Lees het volledig artikel

in-vorm-tegen-de-zomer

10 tips om in vorm te geraken tegen de zomer!

Wil je je goed voelen in je vel? Niet zeker dat je je doelen zal bereiken? We hebben 10 tips om je te helpen in vorm te geraken tegen de zomer!

Lees het volledig artikel

12 redenen om trots te zijn op je lichaam

12 redenen om trots te zijn op je lichaam

De zomer is begonnen, de zon schijnt en het is tijd je winterlagen weg te nemen en je huid aan de frisse lucht bloot te stellen. Ben jij één van die mensen die niet houdt van de warme seizoenen? Wees gerust, je bent niet alleen.

Lees het volledig artikel

wondermiddelen-vermageren

Wondermiddelen om te vermageren

Pillen, crèmes, shakes,… tal van producten beloven je snel & veel gewichtsverlies. Maar werkt het echt? Lees hier meer over wondermiddelen om te vermageren.

Lees het volledig artikel

Vijf makkelijke manieren om je suikerverslaving te bannen

Vijf makkelijke manieren om je suikerverslaving te bannen

Verslaafd aan suiker terwijl je weet dat het slecht voor je is? Lees hier onze raad  - 5 manieren om je suikerverslaving te bannen.

Lees het volledig artikel

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....