Bachbloesems voor honden

Bachbloesems voor honden

Jawel, ook voor honden kunnen Bachbloesems soms een grote hulp zijn. Iedere hond kan immers met emotionele problemen te maken krijgen. Of dit nu een herplaatste hond is, een hond uit het asiel of een pupje van een achttal weken oud, het kan altijd. Zou het niet mooi zijn als daar een eenvoudige oplossing voor was? Wel, die is er ook: Bachbloesems! Iedere remedie corrigeert immers een negatieve emotie tot een positieve gemoedstemming bij zowel mensen als dieren.

Welke zijn de Bachbloesemremedies voor honden?

Enkele voorbeelden van Bachbloesemremedies die voor honden gebruikt worden zijn:

Bosrank: verbetert de aandacht en het concentratievermogen.

Reuzenbalsemien: verhoogt de concentratie bij angstige honden.

Zonneroosje: voor honden die erg angstig en paniekerig zijn.

Kerspruim: voor vernielzuchtige honden, honden met reisproblemen en honden die wagenziek zijn.

Vogelmelk: voor honden die getraumatiseerd zijn, bijvoorbeeld na het overlijden van het baasje of een andere hond die in huis was.

Agrimonie: voor honden die onrustig en zenuwachtig zijn.

Esp: voor honden die gemakkelijk schrikken of zeer snel bang zijn, zoals een hond die steeds onrustig wordt wanneer er een onweer over raast.

Duizendguldenkruid: voor honden met te weinig karakter: honden die zich laten doen door andere dieren, of voor honden die merkbaar weinig levenslust hebben.

Loodkruid: voor honden die zich gemakkelijk laten afleiden en zich niet kunnen concentreren op de bevelen van het baasje.

Paardenkastanje: is dan weer goed om slechte gewoonten te doorbreken. Hierbij denken we aan honden die steeds opspringen tegen mensen, altijd schoenen kapotbijten,…

Chicorei: is goed voor honden die zeer dominant zijn en steeds alle aandacht voor hen alleen willen.

Bachbloesems voor honden samenstellen

Bachbloesems bij hondenHet is niet gemakkelijk is om een bepaalde gemoedstoestand van een hond te koppelen aan één welbepaalde bloesem. Meestal is er een combinatie nodig van verschillende bloesems. De Bachbloesem op maat gemaakt voor de problemen van jou hond, kan dan ook perfect samengesteld worden.

Dan is er ook nog Bachbloesem Rescue: een combinatie van vijf Bachbloesems en de enige die Dokter Bach ooit zelf samengesteld heeft. Die zal in de meeste gevallen een grote hulp zijn voor jouw hond, want deze combinatie werkt zeer snel bij onder andere enorme angst, grote paniek, verwardheid, zware stress en andere schokkende gebeurtenissen van jouw huisdier.

Concreet kun je jouw hond bijvoorbeeld Bach Rescue Remedy toedienen als er een bezoek aan de dierenarts moet gebracht worden, wanneer er een baby in huis komt of met Nieuwjaar, als je hond bang is van vuurwerk. In dat geval doe je vier druppeltjes van de Bachbloesem Rescue Remedy op de tong van je hond, of je doet deze in zijn drinkwater.

 
Bachbloesem mix op maat

Bachbloesem mix op maat helpt bij dieren :

  • stress en spanning doen afnemen
  • minder schrik hebben
  • beter sociaal contact
  • dominant gedrag
Klik hier en ontdek Bachbloesems voor dieren
Marie Pure

Andere artikelen


De lichaamstaal van een paard

De lichaamstaal van een paard

Een paard geeft via de lichaamstaal veel informatie prijs over de geestelijke toestand. Lees hoe het lichaam van het paard een vorm van communicatie is.

Lees het volledig artikel

Communiceren met dieren

Communiceren met dieren

Communiceren met dieren verloopt voornamelijk via lichaamstaal. Lees hoe je dieren kan helpen als zij aangeven dat ze zich niet lekker voelen.

Lees het volledig artikel

De verrassende voordelen van een huisdier hebben

De verrassende voordelen van een huisdier hebben

Huisdieren hebben heeft wat nadelen, maar natuurlijk zijn er ook veel voordelen aan een huisdier hebben. Wat is er zo leuk aan een huisdier? 

Lees het volledig artikel

Paardengedrag

Paardengedrag

Paarden communiceren via hun gedragingen. Lees welke vormen van gedragingen bij paarden een boodschap verhullen en ontdek hoe je hier mee omgaat.

Lees het volledig artikel

De lichaamstaal van honden

De lichaamstaal van honden

Honden voeren communicatie via hun lichaam. Leer wat de lichaamstaal van honden betekent, en ontdek het belang om die lichaamstaal te kennen.

Lees het volledig artikel

Het gebruik van Bachbloesems bij katten.

Het gebruik van Bachbloesems bij katten

Ook een kat of poes kan zich wel eens niet lekker in zijn velletje voelen en hebben ook hun ups- en downs. Je kan hen hierbij helpen met de bachbloesemremedies.

Lees het volledig artikel

Kattengedrag

Kattengedrag

Kattengedrag begrijpen vergt heel wat kennis. Lees hoe je kattengedrag kan begrijpen en waarom het belangrijk is dat je het gedrag van je kat kent.

Lees het volledig artikel

Natuurlijke Bachbloesems bij dieren

Bachbloesems geschikt voor dieren?

Bachbloesems zijn niet alleen zeer goed geschikt voor mensen, maar ook voor dieren. Als een dier één of ander probleem heeft, dan ga je uiteraard best eerst naar de dierenarts.

Lees het volledig artikel

Je hond alleen laten: hoe?

Je hond alleen laten: hoe?

Wie een hond heeft als huisdier, weet dat het niet altijd even makkelijk is om die alleen te laten. Maar hoe kan je je hond leren alleen te zijn? Dat hangt natuurlijk van verschillende factoren af. Volg deze stappen en je zal geen problemen meer ondervinden om je hond alleen te laten.

Lees het volledig artikel

Al eens gedacht aan homeopathie voor katten?

Al eens gedacht aan homeopathie voor katten?

Homeopathie kan heel effectief werken voor katten. Inmiddels bestaan er diverse homeopathische middelen die erg doeltreffend werken op zowel fysieke als mentale klachten bij katten. Lees hier dit artikel om meer te weten te komen.

Lees het volledig artikel

ebook Bachbloesems voor dieren

Gratis e-book "Bachbloesems voor dieren"


In dit e-book leer je meer over hoe Bachbloesems bij dieren toegepast kunnen worden.

Vul nu je e-mail adres in en download GRATIS het volledig nieuwe e-book "Bachbloesems voor dieren".