Veel gestelde vragen

Kinderen


Mijn kind gaat naar school en komt pas 's avonds thuis, hoe geef ik de druppeltjes?

's Morgens bij het opstaan en 's avonds voor het slapengaan geef je telkens 4 druppeltjes. De rest doe je in een flesje water (of in zijn/haar lievelingsdrankje) en laat je hem/haar dit gedurende de dag opdrinken.

Let wel, het is belangrijk dat je kind verstaat dat het flesje water (of ander drankje) gedurende de hele dag moet opgedronken worden en niet in één keer. Sommige kinderen hebben de neiging om in de pauze hun drankje in één keer uit te drinken om hun dorst te lessen na spelen. Eventueel kan je hiervoor een ander flesje voorzien. 

Een andere manier is als volgt: je geeft 's morgens bij het opstaan 4 druppeltjes en een tweede maal net voor het vertrek naar school. Bij thuiskomst geef je nog 4 x 4 druppels waarbij de laatste maal net voor het slapengaan. Zorg ervoor om minstens een half uur tussen de verschillende innames te laten.


Mag ik Bachbloesems geven aan mijn kind?

Bachbloesems zijn 100% veilig en mogen zonder risico gegeven worden aan kleine kinderen. Je mag ze zelfs toedienen aan een pasgeboren baby, ze zijn echt volledig onschadelijk en geven geen enkele bijwerking


Mijn kind is hoogsensitief moet het dan dezelfde dosering nemen?

Als je kind hoogsensitief is mag je de Bachbloesems in de gewone dosering geven, 6 x 4 druppels per dag. Het voordeel is dat je kind vrij snel resultaat zal ervaren vanwege zijn hooggevoeligheid.


Wat is de dosering voor kinderen?

De dosering voor kinderen is 6 x 4 druppeltjes per dag, rechtstreeks op de tong of in een drankje dat ze graag drinken.


Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....