Veel gestelde vragen

Flesjes


Wat zijn de verschillen tussen jouw flesjes en die uit de winkel?

Mijn flesjes bevatten mengelingen van verschillende Bachbloesems. In de winkel vind je meestal enkelvoudige Bachbloesems. Mijn flesjes bevatten meerdere enkelvoudige Bachbloesems.


Hoe lang zijn de flesjes houdbaar?

Als je de flesjes op een donkere, koele plaats bewaart, ook als ze reeds geopend zijn, blijven ze onbeperkt houdbaar.


Hoe lang doe ik met een flesje?

Bij een dosering van 6 x 4 druppels per dag doe je ongeveer 1 maand met een flesje.


Waarom vind ik je flesjes niet in de apotheek of natuurwinkel?

De flesjes of Bachbloesem samenstellingen worden niet gecommercialiseerd naar apotheek of natuurwinkel. Je kan ze enkel aankopen via de website. De flesjes worden handmatig één voor één gemengd. Op die manier wordt de originaliteit en kwaliteit gewaarborgd.


Van waar komen deze nummers op de flesjes?

Het is een eigen, specifieke nummering want de flesjes bevatten unieke mengelingen van verschillende enkelvoudige Bachbloesems. Deze mengelingen zijn totaal verschillend van de 38 enkelvoudige Bachbloesems die je kan vinden in de apotheek of natuurwinkel, vandaar de andere nummering en benaming.


Waarom zijn je flesjes duurder dan die in de winkel?

Mijn flesjes hebben een inhoud van 50 ml, dat is 5 x zoveel als de inhoud van de flesjes in de winkel. Ook bevat het flesje niet 1 enkelvoudige Bachbloesem zoals in de winkel, maar 6 tot 8 verschillende Bachbloesems.


Waarom smaken jouw Bachbloesems anders dan deze uit de winkel?

Ik maak al mijn mixen zonder toegevoegde alcohol, daardoor hebben de druppels geen sterke alcoholische smaak. De flesjes uit de winkel bevatten tot 20 x meer alcohol, wat op zich al geen goede zaak is.


Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....