Het resultaat is verbijsterend

(5/5) - Bachbloesem mix 106
Krisje Vermeiren

Beste,

Drie weken geleden hebben we een Border Collie van 16 maanden oud uit het asiel gehaald. Hij werd omschreven als ‘asociaal’, maar naar mensen toe is dit helemaal niet het geval.

Van bij de 1ste wandeling was het heel duidelijk dat deze hond vrijwel nog nooit op stap was geweest en al zeker niet in de natuur. Resultaat was dat hij blafte naar alles wat bewoog, hij was ook totaal niet gesocialiseerd met andere honden.

Omdat hij op enkele weken tijd al enorm geëvolueerd was wisten we dat de mogelijkheid erin zat om hem volledig gesocialiseerd te krijgen, vandaar mijn bestelling van de mix 106.

Sinds vorige week woensdag, dat is dus exact 1 week gelden, zijn we onze hond deze druppeltjes aan het geven. Het resultaat is verbijsterend.

Op 1 week tijd is hij niet alleen veel rustiger geworden, maar zijn ‘agressie’ naar andere honden is spectaculair afgenomen. Ondertussen kunnen we met hem naar de hondenweide gaan en speelt hij al af en toe met andere honden.

Nog niet met allemaal, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat het goed komt. Waar hij vorige week nog steeds als 1ste begon te blaffen toen hij andere honden zag of hoorde, gebeurt dat nu niet meer. Hij blijft ook zitten en probeert er niet meer op af te gaan.

Ook fietsers en lopers laat hij nu volledig gerust hun gang gaan. Enkel nog oude dames met een rollator vindt hij niet echt leuk, maar ook dat komt wel goed.

Hij loopt nu vrij rond in de tuin en doet geen enkele moeite om weg te lopen, in het bos loopt hij ook vrij en zelfs als er een hond aankomt luistert hij onmiddellijk en komt naast ons zitten tot de hond (met baasje) voorbij zijn. Dit is een evolutie van de laatste 2 dagen. Daarvoor liep hij steeds aan de leiband en hebben we hem getraind om telkens als hij ‘trok’ naar ons te komen en even te gaan zitten.

Zonder enige twijfel is dit alles enorm bevordert geweest door de Bachbloesem druppeltjes! Ik dank jullie dan ook van harte en zal het niet nalaten om hierover te praten met andere hondenbaasjes.

Vriendelijke groeten,

Krisje Vermeiren

Disclaimer: werking varieert van dier tot dier en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.


Bachbloesem Mix 106: Stress bij honden

Inhoud 50 ml

Aanbevolen kuur

  • 2 flesjes € 49.00
    Uw voordeel € 9.00
  • 1 flesje € 29.00
Plaats in mandje
Onmiddellijk leverbaar
Gratis verzending vanaf € 30.00

Inclusief BTW

  • SafeShops


Andere getuigenissen


Leo
(5/5) Viola Giese uit Duitsland *

Ik heb eindelijk hulp gevonden

Zonder twijfel verwonderd over het grote succes. Onze Leonberger van 75 kg is eindelijk rustig en niet zo aggressief meer.

Lees de volledige getuigenis

* Disclaimer: werking varieert van dier tot dier en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....