Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Tom, ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor wat je voor mij hebt gedaan

(5/5) - Bachbloesem mix op maat

Beste Tom,

Allereerst wil ik je bedanken voor alle hulp die je me hebt gegeven. De Bachbloesem remedie heeft mijn leven opnieuw een positieve wending gegeven. Ik raad echt iedereen met bange gevoelens aan om een dergelijke persoonlijke Bachbloesem remedie bij je te laten maken. Maar laat ik de lezers even vertellen hoe diep mijn schrik zat, en hoe het mijn leven zodanig beïnvloedde dat er zelfs niet meer van “leven” te spreken viel.

"Ongeveer 5 jaar geleden begon mijn schrik. Ik studeerde toen nog aan de universiteit voor dierenarts, en de stress werd mij waarschijnlijk te veel. Op een dag begon iedereen in een les flauw te vallen, toen kreeg ik ook dat gevoel dat ik op ieder moment kon flauwvallen en liep naar buiten. Vanaf die dag begon mijn schrik voor ieder ongemak dat mijn lichaam vertoonde.

Over de jaren heen verergerden het alleen maar. Het werd zo erg dat ik niet meer naar buiten durfde. Ik sloot mij op in huis en verwaarloosde zelfs vriendschappen omdat ik bang was naar buiten te gaan en een heftige reacties te krijgen. Het was slechts een kwestie van tijd toen het ook thuis begon. Ik kreeg een snel hartritme en duizelingen en kon ’s nachts niet meer slapen. Toen kreeg ik andere middelen die dit moest onderdrukken, maar de ongemakken bleven.

Enkele maanden geleden kwam ik dan gelukkig bij Tom terecht, die mij een persoonlijke mix voor mijn bange gevoelens maakte. Ik las alle andere positieve en gelijkaardige verhalen op de website en besloot het even te proberen. Normaal ben ik vrij sceptisch over alles wat mijn schrik eventueel zou gaan verminderen, omdat niets in het verleden echt doeltreffend was. Dit was anders met de Bachbloesem remedie die Tom mij gaf! Na de tweede dag had ik al resultaat! Ik contacteerde Tom onmiddellijk en vroeg of dit zo snel al mogelijk was! En inderdaad de effecten bleven niet uit, en mijn schrik werd elke dag minder!

Nu kan ik opnieuw naar buiten, en kan zelfs opnieuw gaan winkelen! Nu vertrekken we volgende week op vakantie, iets waar ik tegenop zag, omdat we vele plaatsen bezoeken die mij niet bekend zijn en die ook veel mensen hebben rondlopen. Nu kijk ik er zelfs naar uit!! De paniek komt soms nog eens opsteken, maar dat is omdat ik de Bach bloesems soms vergeet in te nemen en zodoende. Indien ik mijn Bachbloesems naar behoren inneem, ben ik als herboren. 5 sterren voor de persoonlijke Bachbloesem remedie voor bange gevoelens, want het heeft mijn leven teruggegeven."

Tom, ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor wat je voor mij hebt gedaan. Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere mensen met last van schrik of paniek kan aansporen de Bachbloesem remedie te gaan gebruiken, want het werkt echt! Geen propaganda of reclame, gewoon een eerlijk verhaal van iemand die heel diep zat. En ik geloof echt dat bange gevoelens zeker kunnen worden bevochten met de Bachbloesem, het enige wat je echt hoeft te doen is het een kans geven.

Groetjes,
Sandra

Disclaimer: werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.
Delen

Persoonlijke Bachbloesem Mix

Inhoud 50 ml

Aanbevolen kuur

  • 2 flesjes € 79.00 Uw voordeel € 19.00
  • 1 flesje € 49.00
Plaats in mandje Onmiddellijk leverbaar - Gratis verzending vanaf € 30.00

Inclusief BTWAndere getuigenissen

* Disclaimer: werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.

Het lijkt wel of hij het beter aan kan
(4/5) Sandra, 38 jaar *

Het lijkt wel of hij het beter aan kan

Ik heb een tijdje geleden 2 flesjes Bachbloesem gekregen voor zowel mij als mijn zoon die druk is en concentratieproblemen en minderwaardigheid gevoelens heeft. 

Lees de volledige getuigenis

Jelle voelt zich beter in zijn vel
(4/5) Cindy, 39 jaar *

Jelle voelt zich beter in zijn vel

Ik wilde je op de eerste plaats bedanken voor de persoonlijke combinatie die je voor mijn zoontje hebt samengesteld.

Lees de volledige getuigenis

Ook zijn juf is heel tevreden
(5/5) Karen Verheyen *

Ook zijn juf is heel tevreden

Loic neemt de druppeltjes nu ongeveer een maand en we merken toch al een verbetering! Hij slaapt veel rustiger en wordt niet meer zo vaak wakker. Ook zijn juf is heel tevreden.

Lees de volledige getuigenis

maxine
(5/5) Maxine *

Je gaf me een volledig nieuw leven

Maxine hier, ik ben reeds enkele maanden een persoonlijke samenstelling aan het nemen, en eerst en vooral wil ik je bedanken...

Lees de volledige getuigenis

In het algemeen gaat het goed met mijn man
(4/5) Anoniem *

In het algemeen gaat het goed met mijn man

Wat betreft de veranderingen van mijn man. In het begin merkten we eigenlijk niets maar nu de laatste 3 weken voelt hij een redelijke verandering.

Lees de volledige getuigenis

maaike
(5/5) Maaike , 39 jaar *

Het is verbluffend hoe goed het werkt!

Ik heb de Bach bloesem in goede orde ontvangen en vanaf de dag dat ik ze ontvangen heb, neem ik trouw elke dag de druppels volgens jou voorschrift in.

Lees de volledige getuigenis

Chloe
(4/5) Nathalie Romero uit Frankrijk *

Ik denk dat de mix goed werkt

Het gaat zeker niet slecht met Chloé (bedankt om ernaar te vragen). Ze heeft ups en downs, wat normaal is.

Lees de volledige getuigenis

Lyuba Melik
(5/5) Lyuba Melik uit Australië *

Ik wil graag de positieve bijwerkingen meedelen

Het is tijd voor mij om nogmaals te bestellen. Het blijft wonderen doen. Hier zijn enkele zeer significante positieve bijwerkingen.

Lees de volledige getuigenis

De wereld heeft een beetje kleur gekregen
(4/5) Loredana uit Italië *

De wereld heeft een beetje kleur gekregen

Ik wil je graag het succes van de mix die je me gestuurd hebt meedelen.

Lees de volledige getuigenis

Ik word rustiger, doe de dingen langzamer en dat heeft een positief effect
(4/5) Marian uit Nederland *

Ik word rustiger, doe de dingen langzamer en dat heeft een positief effect

Heb thans de behoefte om te reageren op mijn gebruik van de Mix op maat, die ik nu ruim 3 weken gebruik.

Lees de volledige getuigenis

* Disclaimer: werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....