Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Eerste hulp remedie voor dieren:

(4/5)

De eerste hulp remedie voor dieren ondersteunt dieren:

 • Bij intense paniek
 • Plotse schrik
 • Plotse stress
 • Na een emotionele schok ervaring
 • Een plots ongemak
 • Een ingrijpende gebeurtenis
Disclaimer: werking varieert van dier tot dier en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.
Delen
Eerste hulp remedie voor dieren

Inhoud 50 ml

Aanbevolen kuur

 • 2 flesjes € 46.00 Uw voordeel € 12.00
 • 1 flesje 29.00
Plaats in mandje Onmiddellijk leverbaar - Gratis verzending vanaf € 30.00

Inclusief BTW


Eerste hulp remedie voor dieren

Eerste hulp remedie voor dieren, net als bij mensen

Net als de ‘Eerste hulp remedie’ voor mensen, is ook deze samenstelling gebaseerd op de oorspronkelijke Bach Rescue remedy, met toevoeging van White Chestnut en Larch. Het alcoholgehalte is ook drastisch lager waardoor het zonder risico kan toegediend worden aan dieren.

Wanneer Bach Eerste Hulp remedie voor dieren  gebruiken?

De Bach Eerste Hulp Remedie voor dieren dient gebruikt te worden, in momenten van hevige stress, schrik of andere situaties waar emoties de bovenhand nemen. In deze situaties is de Bach Eerste Hulp remedie het meest efficiënt. Concreet betekent dit dat het goed kan gebruikt worden in de volgende situaties: Bij onweer of plots luid lawaai, er komt iemand op bezoek waar het dier schrik van heeft, een bezoek aan de dierenarts, na een ongeval, paniek bij onverwachte gebeurtenissen enzoverder.

Hoe Bach Eerste Hulp remedie voor dieren gebruiken?

De Bach Eerste Hulp Remedie voor dieren moet toegediend worden op momenten van hevige stress of paniek. Je geeft 4 druppels rechtstreeks op de tong, of op een snoepje of wrijft het op de snuit. Je herhaalt dit, om de 5 à 10 minuten doen tot het dier niet meer bang is en de stress verdwenen is. Er is geen gevaar op overdosering. Als je merkt dat je huisdier ziek aan het worden is, dan kan je ook 6x4 druppels per dag geven om je dier te ondersteunen bij het genezingsproces. Dit helpt het dier sneller terug op krachten te komen.

Hoelang Bach Eerste Hulp remedie voor dieren gebruiken?

De Bach Eerste Hulp remedie voor dieren wordt gebruikt telkens er iets intens gebeurd is, wanneer er een plotse paniek of schrik is. Bij paniek of schrik wordt het toegediend (indien voorspelbaar) net voor of na het voorval. Dit voor een paar dagen.

Als je (huis)dier blijft worstelen met hevige paniek of bange en verontruste gevoelens, dan moeten we denken aan een dieperliggend probleem. Hier kan een persoonlijke Bachbloesemmix helpen. Deze mix gaat specifiek in op de noden van het dier als individu en pakt de diepere oorzaak van de schrik of andere problemen aan zodat jouw (huis)dier zich opnieuw beter voelt. 

Wat is het verschil tussen deze Bach eerste hulp en de Bach Rescue voor dieren uit de winkel?

 • De Bach Eerste Hulp Remedie voor dieren die je hier vindt, bezit 2 extra Bachbloesems, White Chestnut tegen het verontrust zijn, en Larch voor een beter zelfvertrouwen.
 • Ze bevat ook veel minder alcohol dan de Bach Rescue voor dieren zodat je het hen 100% veilig en risicoloos kan toedienen. het zonder risico kunnen gebruiken
 • De inhoud is 50 ml ipv 20 ml.
Plaats in mandje

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....