Deze site maakt gebruik van cookies. Meer weten Accepteren

Facebook fans over Bachbloesemadvies

Afgelopen 4 weken had ik erg veel last van zenuwpijnen in mijn mond, kiezen en kaak(na het plaatsen van een kroon). Ook had ik al 6 weken last van heesheid. Vermoedelijk door stress, maar daar heb je niet echt controle over... dus ik bleef maar aanmodderen met aspirines. Homeopaat bezocht en een natuurgeneeskundige(helaas werkten hun middelen niet) en vervolgens dacht ik aan Tom Vermeersch. Heb een persoonlijk consult gedaan via de mail en ... zo bijzonder. De kiespijn en heesheid verdwenen binnen 2 dagen. Dát had ik niet verwacht. Wel gehoopt maar niet verwacht. Ik ben erg blij, dat kun je je wel voorstellen!! Ben blij dat Tom ook een psychologiestudie heeft gedaan, zodat hij mijn verhaal goed kon analyseren.
Bedankt!

Dit is mijn hond kwam,een bernersennen reu van 2 jaar oud.we hebben hem gekregen toen hij 2 jaar was.
Een ernstig zenuwachtige hond en na veel andere middelen gegeven te hebben blijkt bachelor bloesem zo ontzettend goed te werken bij hem.
Hij happy en wij nog happy er.

hier een update van onze zoon van 22 jaar hij gebruik sinds twee maanden ongeveer de Bach bloesem mix speciaal gemaakt op maat, zijn ADHD kwam best weer heftig naar boven hij zat niet lekker in zijn vel waardoor hij tal van andere klachten kreeg, hij slikte vroeger van zijn 6 de tot zijn 12 de jaar ritalin en is daar met goede therapie en osteopathie van afgekomen. Nu op zijn leeftijd zagen we dat zijn gedrag veranderde ADHD kwam weer sterk naar boven hij kon dingen niet loslaten wat zich uitte tot frustraties en agressie, ook veel van vroeger speelde weer mee en dit alles kwam toch weer naar boven spijt, de vraag waarom vlug boos als iets niet lukte en dan bedoel ik echt razend niet meer weten wat je doet zo kwaad opvliegerig etc., wat hij dan niet kon los laten hij raasde maar door, dus na veel zoeken op het internet kwamen we bij Tom op de site terecht en ik dacht baat het niet schaad het niet. Hij adviseerde de mix op maat voor hem en deze moest hij per dag zoveel druppels in nemen we zagen in eerste instantie nog niet z'n verschil maar sinds enige weken doet hij de druppels in een flesje water zodat hij deze de gehele dag binnen krijgt wat naar ons idee beter werkt ik merk dat verschil als hij ze niet gelijk inneemt en zeg dan denk aan je druppels hij wil dat soms nog wel is vergeten wat ook wel hoort bij ADHD we zijn dan ook nog niet zolang bezig, soms heeft hij nog wel is die woede aanvallen maar is nu wel beduidend minder hij is ook weer een stuk vrolijker en zit toch weer iets beter in zijn vel hij kan weer wat meer genieten, het slapen gaat ook wel weer beter gelukkig, de tweede bestelling is binnen dus gaan met goeie moed door en als ouder zijnde je kind weer te zien opbloeien dat doet goed.
Dankjewel Tom voor je tijd en snelle reacties terug op mijn mailtjes 
met vriendelijke groet Nancy

Ik ben nu 1 week er mee bezig men zin in zoetig heid is weg met de druppels en ben nu 1.5 kilo kwijt

Hallo ..kleine update...ik ben sinds 3 dagen met de Bach bloesem voor blaffende honden ...ik ben niet zeker of dit na 3 dagen al resultaat geeft .maar ik zou haast zeggen van wel...ik heb 3 pinschers en 1 chihuahua en zijn nogal blaffers..maar ik merk nu na 3 dagen dat het behoorlijk is af genomen ...als de bel gaat ..als er iemand binnen komt..als er buiten beweging is ..het is een stuk rustiger .er word wel nog geblaft maar nu niet storend..als dit de oplossing is voor mijn honden .ga ik er zeker mee door ....ik sta er versteld van ..hoe rustig de honden nu zijn ...en ik als baasje super blij ....mijn dank is groot voor dit wonder middel ..mvg ine

Ons zoontje is 1, 5 jaar en heeft weken lang slaapproblemen gehad. Hij was zeer onrustig , bang en schreeuwde soms uren aan een stuk als het bedtijd was. S'nachts werd hij soms 3 keer wakker en ook dan weer het onrustig zijn en het schreeuwen. 
Dan zijn we in contact gekomen met Tom en hij heeft voor ons zoontje een samenstelling gemaakt. Na de 2de dag zagen we al een verschil. We zijn nu een week bezig met de Bachbloesems druppels en ons zoontje gaat nu zonder problemen slapen. 
Wij zijn super tevreden !!

Onze Bullmastif Bas werd in het verleden verwaarloosd en kwam in het asiel terecht, ondervoed en met heel wat gezondheidsproblemen. Ook toen hij al een tijdje bij ons was, bleef zijn gezondheid hem parten spelen en moest hij vaak naar de dierenarts. Uiteindelijk raakte zijn rugzakje vol. Hij werd futloos, keek amper op als er iemand van ons thuiskwam, kwispelde amper nog. Terwijl hij tevoren graag ging wandelen, werd het een opgave om hem mee naar buiten te krijgen. Lukte dat toch, dan "slofte" hij mee. 
We probeerden een gerichte Bachbloesem mix uit en al heel snel na het innemen van de eerste dosissen veranderde zijn gedrag. Hij kreeg meer interesse voor de wereld rondom hem, hij sliep minder en begon weer meer contact met ons te zoeken. Nu hebben we weer een leuke knul die veel kwispelt, wil spelen en terug graag wandelt ( en niet meer "sloft", maar "stapt"). De Bachbloesems hebben hem dus zeer goed geholpen, waarvoor onze hartelijke dank!

UPDATE, het is volle blokperiode, voorheen sliep mijn dochter onrustig, NU ALS EEN ROOS, zelfs het onweer hoorde ze niet deze nacht. Bijna geen zenuwachtigheid en als die der dan is is die ook snel weggeëbt! 

Begin februari bestelde ik een op maat gemaakte kuur voor mijn dochter die zich tijdens de examens uitput , enorm gestresseerd is in deze periodes en nooit tevreden is met de resultaten op haar examens, terwijl ze dit best mag zijn.
Gevolg, we zitten nu voor een nieuwe blokperiode, zij is rustig.
Voor tussentijdse proeven twijfelt ze nog wat over kleine verliespunten, maar het zichzelf steeds afbreken is verdwenen. Het herhaaldelijk herhalen van zogezegde flaters is compleet weg.
Dus ik ben heeeeeeeeeeel tevreden over het produkt!
<3  <3  <3
DANKJEWEL TOM

Hoi, aan allen die dit lezen; ik heb Bachbloesem 65 tegen neerslachtig gebruikt en al naar 4 weken ben ik van mijn neerslachtigheid af. Ik ben zoooooo blij...

Ik ben zeer zevreden met dit produkt

Dag Tom, bedankt voor die speciale mix die je gemaakt hebt voor Miro. Reeds vanaf de 1e dag merkte ik een verschil. En dat blijft aanhouden. Ik had dit veeeeel vroeger moeten doen! Groetjes.

Even een berichtje voor alle vrouwen die in de menopauze verzeild zijn geraakt en totaal geen idee meer hebben wat er in vredesnaam met hun geest en lichaam aan de hand is!?Ik had een paar jaar geleden al Bachbloesems gekocht in een periode waarin ik last had om te slapen,dat had ontzettend goed geholpen.Nu ben ik in de menopauze terecht gekomen en ook al wordt het op vele sites als "menopower" omschreven,zo voelde het allerminst! Opvliegers,humeurschommelingen (nou:schommelingen...humeurtornados's is een veel accuratere omschrijving!  ;) ) Enfin,een mailtje naar Tom was snel geschreven en na 2,5 week inname was ik weer mijn eigen stabiele zelf! Hoefde ik niet meer elke dag het bed te verschonen en sliep ik weer als een roosje! Dus...als iemand me vraagt:"Bachbloesems,helpt dat nou een beetje?" Kan ik alleen maar volmondig "JA" antwoorden! Dat wilde ik maar even kwijt! Fijne dag allemaal!

Ik gebruik ook Bachbloesems en heb ook resultaat!  ☺️

Bachbloesems zijn hier ook een groot succes bij mijn gevoelige dochter  :-)  <3

Mijn kinderen nemen het ook voor hun druk zijn en concentratietekort. We zijn zeer tevreden. Echt een aanrader.

Gebruik ik momenteel... en helpt!

Beste tom, dank u wel voor de hulp, de bachbloemsens op maat werken echt, het heeft zijn tijd nodig maar de resultaten zijn er. Kan het aan iedereen aanraden!

Mijn kleine drukke 9 jarige met concentratieproblemen heeft sinds het abrupte vertrek van z'n vader nogal wat problemen gehad qua schrik om verlaten te worden, bedplassen, controle willen hebben en onzekerheid. Toen ik googelde op drukke kinderen en bedplassen kwam mix 46 tevoorschijn. Gewoon maar uitgeprobeerd aangezien de omschrijving ervan precies op mijn kind leek te slaan en vanaf dag 1 leek het te werken! Alle problemen voor minstens 80% verminderd. Ik dacht...dat kan nooit....dan zit het vast tussen z'n oren. Dus toen het flesje leeg was nagevuld met water zonder dat hij het wist en wat bleek....de klachten kwamen langzaamaan weer terug Dus nu gelijk 3 flesjes besteld Ben er blij mee!

Hallo ik heb een mix laten samenstellen voor mijn dochter febe. Ze heeft al van bij de geboorte eetproblemen en moeilijkheden met slapen. Ze is nu ondertussen bijna 12 jaar. Na vele jaren van onderzoeken en een maagsonde was het al een stuk verbeterd maar het was nog niet allemaal opgelost. Haar maagsonde is van juni vorig jaar weggenomen en ze eet nu wel zelfstandig hoewel het soms nog heel moeilijk gaat. Ze zit op het buitengewoon onderwijs omdat ze concentratieproblemen heeft en dyslexie heeft gekregen. Ze doet het heel goed op school maar ondervindt vaak stress bij nieuwe leerstof of bij onbegrip bij andere kinderen. Hierdoor krijgt ze het dan weer moeilijk met slapen en eten. Ik heb dus de Bachbloesem mix op maat van Tom geprobeerd. Je doet uiteindelijk alles om je kind te helpen hé. Ze beet heel erg op haar nagels en niets hielp. Straffen, belonen had allemaal geen baat. Nu neemt ze gedurende bijna 4 weken de Bachbloesems en ze voelt haar echt veel beter in haar vel. Ze heeft niet meer op haar nagels gebeten en het slapen gaan is ook een plezier voor haar. in het begin gaven we 24 druppels in drinken voor de ganse dag maar nu nog maar 20 druppels overdag en 's avonds 4 druppels voor het slapen gaan. Hierdoor gaat het eten 's morgens ook een stuk beter.
Ik ben super blij dat ik dit voor haar geprobeerd heb en dat zij nu zo gelukkige door het leven gaat. Echt heel mooi om te zien.
Tom blijf zeker zo verder doen dan gaat de wereld er een stuk mooier uitzien.

Dankzij de persoonlijke mix heeft na en week de Bachbloesems hun resultaat laten zien. Na maanden inslaap problemen en uren wakker liggen is dit verleden tijd.

Mijn, uit China, geadopteerde dochter heeft het zwaar op school, kan zich moeilijk concentreren, is heel snel afgeleid en wil overal de controle over hebben. Tom heeft voor haar een mix gemaakt
De school is verbaasd hoe goed het met haar gaat na slechts een paar weken gebruik van de druppels. Zij voelt zich heel erg goed en zegt dat ze het verschil positief ervaart. 
Dank je wel Tom.

Half october waren wij radeloos, onze kleinzoon van 10j had na een lange vakantie zijn interesse om te studeren ergens op een speelplein verloren. Elke dag hadden wij woorden omdat hij niet aan zijn huiswerk toekwam. Vijfde leerjaar komen er lessen van frans bij. Zijn eerste cijfers waren.... 0/15 zelf zei hij dat hij daar niet moest voor leren omdat hij het toch niet kon. Toevallig zag ik op FB een bertichtje van Bach Bloesems en dacht hé daar heb ik ooit baat bij gehad en heb raad aan Tom gevraagd die een speciale mix heeft samengesteld. 
We zijn in november gestart met druppeltjes, na 14 dagen moesten we nietmeer omkijken want de Bach Bloesem werdt spontaan door onze grote ingenomen 6 X 4 druppeltjes. 
De franse taal is nog altijd stom zegt hij maar zijn cijfers 14/15 die zijn top want de motivatie is er terug
Dank U wel Tom van Bach Bloesems mss tot september na de vakantie 

Bij mijn kat heeft het ook geholpen

Ja resque druppeltjes speciaal voor dieren , heb ik ook voor mijn poezekes, als ze naar de dierenarts moeten hebben ze een beetje stress en enkele drupjes elk en je hoort ze haast niet meer in de wagen  <3  <3  <3

Mijn zoon gebruikt nu sinds enkele weken de mix 55. Hij heeft eindelijk wat rust gevonden in zijn hoofd en kan zich beter concentreren. Wij zijn alvast fan van de druppels! 

ben er ook heel tevreden over en eet ook meer gezond

Heel goede resultaten bij mijn dochter al na 2 dagen bachbloesemdruppels

hallo iedereen ik gebruik momenteel de Bachbloesem mix 62 en het gaat heel goed maar je moet ook zelf er aan meewerken ik zal dit zeker blijven gebruiken in de toekomst.

Daar heb ik ook zeer goede ervaringen mee met m'n bange hondje. Vooral met vuurwerk!

Bij mijn dochter werkte het al na 5 keren innemen telkens 6 druppels 3x per dag en tussendoor dronk ze ook nog flesje water met paar druppels in!

Ik gebruik mis 84 tegen mijn problemen met ademhalen en het werkt uitstekend.

Noah neemt dit
Nu bijna een week en ik vind dat er l zichtbaar resultaat is!

Mijn zoon is dankzij de 'persoonlijke mix' van Bachbloesem positief veranderd nl. ernstige spanningen in het hoofd en gebrek aan zelfvertrouwen zijn afgenomen, hij is nu op het einde van zijn tweede flesje... het gaat perfect met zijn huisonderwijs en examens bij de examencommissie Brussel, Dank U Tom Vermeersch en Co!

Een jaartje geleden riepen wij de hulp in voor onze dochter Emma (toen 4 jaar). Ons meisje, een heel vrolijke en levendige meid had het erg moeilijk met afscheid nemen, schrik om alleen te gaan slapen, onzekerheid, bang om bijvoorbeeld te leren fietsen, het sprookjesbos in de Efteling was geen pretje voor haar,...
Als ouders zaten we met de handen in het haar want we wilden onze kleine meid graag helpen, haar bange gevoelens wegnemen maar wat we ook probeerden....het had niet veel resultaat.
Tot we via via bij Tom terecht kwamen. Hij vroeg ons een duidelijke beschrijving van Emma haar karakter en haar struikelpunten. Op basis daarvan heeft hij een bachbloesemmix gemaakt. Ik geloofde wel in de kracht van Bachbloesems maar had er geen ervaring mee dus je start met de gedachte: baat het niet dan schaadt het niet!
Wel na een kuur van 3 maanden zagen wij een enorme verandering en ook de school en onze naaste omgeving gaf ons te kennen een hele andere Emma te zien.
Onze meid was ineens een stuk zelfzekerder, dierf voor zichzelf opkomen, afscheid was plots niet meer zo erg, gaan slapen zonder huilen of smeekbedes om bij mama en papa te mogen liggen,...
Ik kan de flesjes van Tom alleen maar aanraden. Een kuur van 3 maanden is best wel een investering maar het is het geld meer dan waard!!!! 
Wij zijn zo tevreden dat we nu voor ons zoontje ook een samenstelling laten maken en ik weet dat het opnieuw succesvol zal zijn!  ☺️

Als het goed is moeten we ook eens zeggen!

Vorig jaar in April; had ik een zwaar ongeval in Namibië. Dertig meter naar beneden gevallen in een Canyon. Daar even tussen leven en dood gehangen, maar geleidelijk aan gerevalideerd en na een paar weken terug naar België overgebracht, om hier verder te herstellen. Net voor mijn ongeval, was het voor mijn vrouw en ik sowieso een zeer stresserend jaar op familiaal vlak geweest. Namibië, was dus voorzien om alle stress achter ons te laten en de batterijen terug op te laden.

Enfin, fysisch kwam alles traag maar zeker weer op zijn plooi. Maar ik voelde mij psychisch een wrak. Ik kon geen prikkels meer verdragen, ik was kwaad voor het minste en was ongenietbaar voor mijn omgeving. Temeer dat ik elke nacht hevig droomde van mijn ongeval. Zo ben ik, wanhopig surfend naar een oplossing, op de site van Tom terecht gekomen. Ik las de getuigenissen en nam contact. Al moet ik toegeven dat dit met zeer veel scepticisme gepaard hing, maar het was een kleine hoop. Tom stelde mij een samenstelling op maat, samen.

Ik sta er nog steeds van versteld, maar na 3 à 4 dagen, voelde ik mij als herboren. Ik was terug vrolijk; had weer plezier, en op de koop toe had ik energie als nooit te voren!

Wanneer Tom mij vroeg, toen ik mijn bijbestelling plaatste, om mijn getuigenis neer te schrijven heb ik daar geen moment aan getwijfeld!  ;-)

Heeft mij heel erg geholpen om beter na te denken wat ik in mijn mond stop en heb meer zin om gezond te koken

heel erg bedankt voor jullie advies. Kira (frans bulldog) heeft bijna haar 3de flesje op en je ziet echt al verbetering. Ik ga snel terug bijbestellen!

Onze Beau heeft geen last of steken meer gehad nu en ik hoop dat het zo mag blijven zijn 3 flesjes zijn nog niet uit, maar zodra ze uit zijn bestel ik er zeker nieuwe. Bedankt Tom voor de hulp aan onze Beau, U heb de volledige beschrijving van onze Beau mocht er iets veranderen graag Uw mening daarover.

Bachbloesem voor de hond helpen bedankt Tom !!!!

Heel blij met het resultaat. Een echte aanrader.

Een maand geleden hebben wij je hulp ingeroepen ivm het gedrag van onze hond. Er is een speciale bloesem voor haar gemaakt. Binnen 2 weken merkten wij al verandering bij onze hond. Nu na een maand is het gewoon geweldig wat het met haar heeft gedaan.
Ze blaft veel minder, is niet meer zo gestresst. Haar gedrag naar andere honden,mensen, fietsers in " haar" weggetje ( onze wandelroute) is zo veranderd ! Je gaat nu voor je plezier wandelen wat lange tijd anders is geweest. Ik kan het een ieder aanbevelen bij ons heeft het gewerkt! Vr gr Betty

Bedankt Tom om je snelle levering. Vandaag alles binnen gekregen.

Dag Tom,

Ik ben ongeveer een maand geleden gestart met de Bachbloesem mix op maat die je voor me samenstelde.

Welnu, we zijn nu één maand verder… en, moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat!

Na om en bij de twee weken ondervond ik enig resultaat… weliswaar in de positieve zin… Met de inname van de mix op maat voel ik me werkelijk beter - voel me meer ontspannen, opgewekt, minder moe,…

Kortom… de Bachbloesem mix op maat... een échte aanrader! Natuurlijk dankzij jou professioneel advies.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,
Dany Ost

De samengestelde bachbloessem werkt. Mijn man en ik zijn heel blij dat dit zo een positieve werking heeft. Hij neemt de aangewezen dosis trouw iedere dag, zijn klachten verminderen.

Onze Yorkshire gebruikt nu een maand de Bachbloesemdruppels op maat.
Hij heeft last van aanvallen en schrik om verlaten te worden en we hebben reeds na een maand al zeer goede resultaten.
Hij is veel rustiger zonder suf te zijn wat met gewone middelen wel het geval is.
Wij kunnen iedereen aanraden om de druppels te proberen !
Bedankt Tom , tevreden Yorkshire en baasjes ! 

Ik Ben heel erg blij met de Bachbloesem, mensen heb je problemen Google op de naam Bachbloesem en al wat je daar aan informatie vind geloof me het helpt echt.

Hebben in middels ook resultaat geboekt, eerste instantie tja ..maar inmiddels is onze Briste Korthaar weer spelende en actiever! als dit bij dieren met Bachbloesem een resultaat mag geven dan mag mens hier ook baat bij hebben!.

Hallo, mijn man en ik zijn aan ons 2de flesje Bachbloesem op maat bezig, dit werkt super bedankt Tom.
voor mijn man was het vooral de stresse en het roken en het bijkomen kwa gewicht, de stresse is al veel minder geworden en het roken hij komt van 2 pakjes per dag naar nu 8 cigaretten per dag, en hij komt al een beetje bij in dikte ook.
voor mij is het vooral het verleden los laten, dit gaat nu al veel beter, ben heel tevreden erover.

super Tom Bedankt

groetjes, inge

Hey Tom,

Na een goede service en snelle levering heb ik mijn flesje zeer goed ontvangen! Ik gebruik ze nu ongeveer een 3 tal weken. 
Ik doe de druppeltjes meestal gewoon op mijn tong, ze smaken helemaal niet vies!

Ik voel toch al iet wat verandering, vooral van mix 65. Ben benieuwd naar de volgende weken en naar het resultaat.

Graag zou ik je nog willen bedanken voor het snelle antwoord op mijn vragen die ik je via mail gestuurd had!

Groet,
Lauren

Ik ben een moeder van 2 dochters. Voor onze oudste dochter hebben we bij Tom al advies gevraagd voor concentratie, moeilijk gedrag, puberen en opvliegend zijn. Onze dochter heeft een hele periode Bachbloesems gebruikt en ondertussen gaat het heel goed met haar. Ze kan zich veel beter concentreren op school behaald goede resultaten. Is veel minder opvliegend en haar pubergedrag is onder controle :-) Dank u wel Tom!

Ik ben heel tevreden met de mix die je voor mij gemaakt hebt Tom! Na enkele weken voelde ik de rust in mezelf terugkeren, had minder nare dromen, voelde meer energie en piekerde reeds een heel stuk minder. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Mijn Teddy neemt ook Bachbloesem op maat en zelfs gisteren met het vuurwerk van san juan geen aanval gekregen das echt een wondermiddel ,nogmaals heel veel dank

Supergoed product de mix op maat voor de hond! Reeds na enkele dagen al een verschil te merken!

Wat overactieve zoon van 8 vraagt na 1 week al zelf achter zijn druppels. Nu aangename drukte en een betere nachtrust.

Tijdens de expo van goed gevoel had ik een wedstrijd gewonnen bij jullie en als prijs kreeg ik een op maat gemaakte mix , ik ben zeer tevreden , niet gedacht iets te merken of te voelen . Wel gehoopt maar toch geloofde ik er niet echt in . Na enkele dagen sliep ik al veel beter , had ik minder stress en veel minder nare dromen ! Heel erg bedankt

 Ik heb daar zeer goede ervaring mee en het werkt zeker

Ik ben er meer dan tevreden over voor meerder familieleden gebruikt en voor mijzelf echt een aanrader !!!!

hebben er ook ervaring mee en het is geweldig!!! zowel bij mens als dier heeft het echt resultaat!!! ik vind het echt een aanrader!!!

Bachbloesem heeft voor mijn hondje Lisa wonderen gedaan 
Meer ontspannen en niet meer zo bang voor alles.

Ben nu 3 jaar aan de Bachbloesem.
Ben erg heel erg blij mee.

Mijn hondje neemt nu bijna een maand een speciale samenstelling gemaakt door Tom en heeft tot nu toe nog geen aanval gekregen ,hij is ook veel rustiger geworden .langs deze weg nogmaals mijn dank

Je zal er geen spijt van hebben! Goeie ervaringen met Bachbloesems van Tom!

Heb goede ervaringen met Bachbloesem van tom ik zou zeggen doen !!!!

Ik zeg ook doen heb zelf ook goede ervaring met de Bachbloesem van tom

Heeft mij goed geholpen na mijn aanhankelijkheid aan een verdovend middel

Deze week begonnen en meteen al effect! Voel me meer in balans. Mijn dochter gebruikt ook sinds deze week Bachbloesems en ze zei me vanavond dat ze zich veel rustiger in haar hoofd voelt!

Ik weet door ondervinding dat Bachbloesems helpt. Ik was als de dood om het vliegtuig te nemen, met Rescue 3x voor vertrek heb ik geen problemen meer. Ook voor een kleine operatie (lokale verdoving)  ons kleinkindje ( baby )met schrik om verlaten te worden hebben we ook goed kunnen helpen met Bachbloesem. Baat het niet, het schaadt ook niet 

Hallo Tom,

16 maart ben ik begonnen met de Bachbloesem op maat. Na een paar dagen merkte ik al verschil. Het werkt het beste bij mij door middel van 24 druppels in een flesje water. Het wil niet zeggen dat ik nu helemaal in orde ben, maar mijn denken is aan het veranderen. Ben ook rustiger geworden. Daarbij drink ik geen koffie meer, ben weer met steppen en Zumba begonnen, weliswaar thuis. Heb weer zin om iets te ondernemen.

Kortom, een tevreden klant. 
DANK JE WEL.

Lieve groetjes,
Ria Petri.

ik neem ook Bachbloesems,voor de mensen is dat goed dat ze dit altijd bij hun hebben bij stress,een shokmoment,ik beveel het aan iedereen

Voor onze hond een Bachbloesem op maat laten maken door Tom. Met name voor het lange blaffen en hij was wat onrustig. Na 2 weken merken we dat het blaffen minder is geworden en hij is rustiger en aanhankelijker geworden. Heel fijn!!

Ik ben door jullie Bachbloesems EINDELIJK goed gaan slapen! Een half jaar trouw druppels genomen en nu "druppelvrij",maar nog steeds slapen als een roosje en uitgerust en opgewekt de dag door! Dank jullie wel!

zeer tevreden over mix 51!
het geeft je een ondersteuning , het hongergevoel gaat weg,
kortom ik voel me er goed bij!
mijn 2de flesje is besteld!
op 1 maand 4 kg kwijt!
ps: let wel op mijn eten en ga een half uurke stappen per dag!

Ik heb ook hulp ingeroepen bij Tom voor mijn bangerige 2 jarige shi-tzu , de Bachbloesem op maat werkt goed , ik zie al veel verandering na 1 maand , een aanrader

San, ik heb een actieve lab van 5 maanden oud. Door problemen met haar ellebogen moest ze een maand rustig blijven. Dank zij de Bachbloesem mix samengesteld door Tom is die maand fantastisch verlopen

Vandaag eindelijk na een zeer lange periode van bijna 4 jaar!!!!eindelijk weer alleen auto gereden en lekker naar de grote stad geweest om te shoppen !!!! Zonder schrik of paniek wat een heerlijk gevoel is dit !!! Ik gebruik nu zins een week of 6 de speciale Bachbloesem op maat en kan niet anders zeggen ik ben super vooruit gegaan !!! Na ernstige overwerkt te zijn een paar jaar geleden bleef er toch schrik achter, niet ver van huis durven,niet autorijden,niet ver op vakantie!! Ik ben zo blij met de bachbloesum ikmerk dat het elke dag beter gaat ,meer zelfvertrouwen en boven al mijn paniek is weg !!!! Ik zou zeggen iedereen die nog twijfelt ! Vraag advies aan tom ! Ik ben hier erg dankbaar voor ! Geweldig je wordt weer je oude ik of nog beter drankje Tom voor je advies op maat !!!!

Beste Tom ons hondje hebben wij geadopteert uit het verre Sevilla Spanje.we waren op de hoogte gesteld door RECANI die de adoptie(korekte mensen) regelde dat het hondje door vroegere mischandelingen aanvallen had wat met een regulier middel onder controle was .na verloop van tijd begon hij ondanks dit middel meerdere (korte)aanvallen te krijgen ondanks de goede zorgen.ten einde raad zijn wij bij u terecht gekomen.ik hou mijn hart vast maar ik durf u in eer en geweten zeggen.dat sedert het gebruik van uw mix onze hond GEEN enkele aanval meer heeft gehad sedert een zestal maand.groeten marc en nicole

Onze Border Collie van bijna 14 jaar is aan t dementeren. Als gevolg daarvan is hij bang om verlaten te worden en blaft en jankt heel de nacht. We zijn een mix op maat gaan proberen en na twee weken was ie s'nachts stil. inmiddels zijn we weer een paar weken verder en gaat t nog steeds goed. Ook overdag is ie fitter en vrolijker!

Verschillende mixen geprobeerd. Ben zeer tevreden over de werking. Vooral 41 en 43. Bedankt.

Ik heb 2 honden, een Duitse Herder(7j) en een Spaanse Galgo geadopteerd in juni 2015. Deze laatste was zeer bang en door Bach Bloesem heeft hij zijn vertrouwen terug, hij is rustig en geniet met volle teugen van zijn "nieuw" leven smile-emoticon. Onze DH had last van jeuk en stress en ook dit is beduidend minder geworden, hartelijk dank Tom! Ze zijn onafscheidelijk.

Bedankt Tom! je hebt met je mix 51 wonderen verricht! 

Is niet alleen goed voor dieren maar ook voor mensen

Zonder tom zijn persoonlijke mix had ik mijn bange gevoelens en hysterie en vooral de schik voor de toekomst niet kunnen hanteren , dankjewel tom !

Awel ik heb, na overleg met de dierenarts, onze Caramel Remedy Rescue van Bach gegeven..... Ja ze was nog steeds bang maar veeeeeeel minder en minder zwaar hijgen ook. Met de vorige vuurwerken rilde ze bijna uit haar pels en ze hijgde zo zwaar dat we dachten 'Sebiet krijgt ze hier een hartaanval!' Dit jaar geven we ze zeker terug een goeie dossis druppels want wij vonden echt dat ze er toch wel baat bij had.

Ik gebruik de Bach Bloesem mix 120 voor mijn paard als ik alleen met haar op buitenrit ga, daardoor vind ze het allemaal stukken minder spannend en kan ik relaxter rijden. Geef 6 druppels op een stukje brood, na 10/15 minuten weer 6 druppels en ga dan rijden.

Ik geloofde er zelf niet in (waterdruppeltjes die op bloemblaadjes liggen) Maar wij kregen onze vorige Rottweiler rustiger met Bachbloesems. We hebben het een behoorlijk aantal keren aan hem gegeven. En een hond trapt niet in placebo' s.

Ben er super blij mee voor mijn hond luka heel goede resultaten

Ik gebruik Mix 43, en ben er heel tevreden over, sinds ik dit gebruik zijn de spanningen in mijn hoofd fors verminderd !

Heb al een Bachbloesem mix geprobeerd én met succes. Ik beveel het iedereen aan!

Hier toch ook verschil.Had de mix 110 tegen agressie bij katten.Het gaat al veel beter nu.

Bach remedies ook goed te gebruiken bij dieren.

Het helpt fantastisch! Na jaren slecht slapen en ongecontroleerde eetbuien (vooral hormonaal) ben ik nu eindelijk in balans.Ik eet gezonder,slaap zalig,ben energieker...Het lijkt wel alsof ik me beter ga voelen naarmate ik ouder word.( Ben nu 46 en voel me TOP) Dank je wel!Ook met Bachbloesem op maat.

Mij heeft de persoonlijke bachbloesemmix tegen bang zijn geholpen

Wij merken verandering bij Maïte sinds ze Bachbloesem neemt... Ze is veel rustiger ... thx...

Voel wat verandering maar ben nog maar een maand bezig groetjes

Onze zoon Tim is super gebaat bij de bachbloesemdruppels op maat, sinds hij de druppels bebruikt zit hij veel beter in zn vel en is weer vrolijk en kan weer lachen, wij zijn er superblij mee.

Ik had geen enkele ervaring met Bach bloesems .Mijn man had wel een paar problemen waar geen gewone middelen voor helpen, is al fel verbeterd na 1 maand een mix met Bach bloesems te gebruiken en hopelijk betert het nog.

Beste Tom, Mijn dochter van bijna 8 jaar oud gebruikt sinds 7 weken de mix 46 tegen bedplassen. Het resultaat is geweldig! De eerste 2 weken had ze nog 1x per week een natte broek en nu is ze al 5 weken helemaal droog. Ze slaapt de hele nacht door of komt er zelf uit om te plassen. Wij zullen de kuur zeker helemaal afmaken. Ik zal iedereen die met bedplassen van kinderen te maken heeft, aanraden om de mix 46 te gaan gebruiken. Met vriendelijke groeten, Feia van der Hoogt

Onze zoon is "redelijk" actief maar kan zich vooral niet concentreren.
De schoolresultaten gingen fel achteruit.....
Wij zijn tegen chemische middelen....
Onze logopediste vertelde over Bachbloesem.
Vol twijfels heb ik dit besteld........
Maar wij zagen wel verschil. (of dat dachten we toch..)
Was het onze verbeelding.....
Op vakantie brak ik per ongeluk het flesje....
Het verschil was groot!!
Dus we hadden het ons niet ingebeeld!!! Onze zoon was rustiger en veel liever met de Bachbloesem. Hij vond blijkbaar innerlijke rust....en hij kan nu blijven zitten om te lezen en zijn vakantietaak te maken zonder 20x van de stoel , naast de stoel, op de stoel, onder de stoel,......, te springen.

Wat mooi weer dit! Heb er ook al zulke mooie/goeie ervaringen mee!!

Ik ben nu aan de 3de maand begonnen met de Bachbloesem op maat en de resultaten zijn verbluffend. Aan allen die resultaten willen behalen, niet aarzelen maar doen! Mijn hond is fel verbeterd sinds de inname van haar bloesems, met dank aan Tom. hondengroetjes, Christiane

Beste Tom, de samengestelde Bach Bloesem heeft een enorm positief effect op mijn hondje Kyra. Ze is al veel minder bang en dit was al merkbaar na 3 weken! Heel erg bedankt! Mvg Stefanie

Ik kreeg jouw advertentie via fb over afslanken met Bachbloesems.
Ik neem gedurende 3 weken Bachbloesems, niet om af te slanken maar om een heel andere reden. Nu ik deze advertentie zag ben ik me bewust van het feit dat ik idd de discipline heb om gezond te eten. Een heel fijne bijwerking voor mezelf en een hart onder de riem voor anderen. Heel veel succes nog met de bloesems.

Beste Tom,
De samenstelling van Bach bloesem voor onze kleinzoon geeft heel goede resultaten. Nogmaals bedankt voor alle hulp en info.
Gr MJ

Beste Tom,
Bedankt voor de Bachbloesem op maat voor mijn maltheser Dipsy. In samenwerking met opvoedingstips van een gedragstherapeute is het vechtprobleem tussen onze 2 malthesers zo goed als opgelost.

Ik bedank Tom voor een persoonlijke mix op maat, het is ongelooflijk hoe ik psychisch transformeer in positieve zin. Mijn leven lacht me weer toe !!!

Beste Tom, bedankt voor de persoonlijke mix voor mijn zoontje! Hij neemt het nu 1 maand en hij slaapt al veel beter, ook zijn juf is heel tevreden hij is veel rustiger is de klas.

Randy komt uit roemenie, hij was zeer emotioneel geschokeerd, toen hij bij me kwam.
In eerste instantie heb ik hem Bach Bloesem Fear en Calm en Relax gegeven.
Toen ik niet meer verder kwam met hem, heb ik Tom om advies gevraagd om voor Randy een Bach bloessem samen te stellen,,
Al na 1 maand met de voor Randy samengestelde Bach bloessem kon ik Randy voorzichtig aaien....
Nu na 2 maanden, is Randy een echte knuffelhond geworden.. Hij geniet van aandacht en aanraking.. 
https://youtu.be/M9hbX5B-2gg

Dag Tom, bedankt voor je persoonlijk advies ! Ik ben eindelijk verlost van mijn moeilijk ademhalen. Ook geen zenuwen meer en diepe nachtrust. Een aanrader...

Begin dit jaar is onze dochter van 8 begonnen met haar Bach bloesem mix en we zijn nu bijna klaar met het 3de flesje. Ze heeft last van strak gedrag en kan moeilijk sociaal contact maken en ze liep tegen veel emotionele problemen aan.
Ik zat nog eens de email te lezen die ik Tom begin dit jaar had gestuurd en er is zoveel verschil te zien... School is meer een veilige haven voor haar geworden en ik hoor nu regelmatig hoe lief de juffen zijn ipv streng. Haar sterke eigen wil is omgedraaid naar een eigen mening hebben..echt super. Ze durft hulp te vragen en is opener geworden. Ook het spelen met andere leerlingen zoekt ze nu meer op en het mooie daarvan..ze lost conflicten op die medeleerlingen met elkaar hebben. Mede door meditatie kan ze nu haar boosheid omzetten in positieve energie en weet ze ook dat het helemaal niet erg is om boos of verdrietig te zijn. Het was voor ons dan ook mooi om te zien hoe haar niveau op school vooruit is gegaan en hoe goed haar rapport was vergeleken met vorig jaar. Bach bloesem heeft haar echt geholpen.

Mijn kanjer van 7, bijna 8, kon nooit in slaap geraken... Uiteindelijk toch maar iets geprobeerd... 0.1mg was genoeg om hem gelijk te laten slapen... Maar voelde niet goed. Vandaag Bach Bloesem mix 55 binnen gekregen... Zowel hij als ik allebei twee keer gedruppeld... Kleine kanjer zonder het andere middel in bed en naar dromeland... En ik kan ook niet meer wakker blijven. Op naar een goede nacht :-)

Hoi Tom, Ik geef Randy nu dik 1 maand de door jou samengestelde Bach bloesem, 1 flesje is nu leeg...en ik kan eindelijk het manneke aanraken 
Randy kwam in oktober 2014 bij me in de opvang en was zeer geestelijk geschokt door een nare ervaring.. ik kon hem niet benaderen of aanraken..
zie hier het fimpje dat ik op 5 maart van hem gemaakt heb..
http://youtu.be/h4o0L_UYeQw

Na 6 dagen kunnen we zeggen dat ze voor de eerste maal GEEN woedebui had op school (de voorbije weken waren het 2-3 per dag, duurden meer dan een uur en werden er zelfs stoelen gegooid). Wij blijven het zeker en vast doorgeven. Dochter van vijf zegt zelf dat ze haar rustiger voelt maar ze blijft ons opgewekt, energierijk meisje

Hey, ik ben Mie. Onze dochter Janne heeft een samenstelling van Tom van Bachbloesem in gebruik. Ze is mentaal gehandicapt. Het is voor haar gedrag dat al een tijd moeilijk was dat ze deze neemt. Een voorbeeld: ze kon een bewoner van haar huis niet goed in haar buurt hebben. Na een inname van de Bachbloesem samenstelling ging dit steeds beter, de bewoner mag nu na 7 tal weken naast haar op de bank blijven zitten!!! Dit is maar één voorbeeldje. Heel haar gedrag is milder en ze is ook veel blijer. Janne gelukkig,mama en papa GELUKKIG!!!!!

Hallo Tom, nu bezig met 2e flesje Bach Bloesem op maat. Hond Barry lijkt zeker minder bang. Fijn dat je reageert op gevraagd advies per mail.

Hallo Tom, onze twee Pyreneese berghondteefjes kunnen het weer uitstekend met elkaar vinden. Geen jaloezie meer, geen vechtpartijen. Ze spelen zelfs opnieuw met elkaar. Jouw op maat gemaakte Bachbloesem mix heeft hen uitstekend geholpen. Dank je wel

Hallo Tom! Wou je even laten zien hoe goed Tisu het doet na 5 dagen Bach Bloesem. (video) https://www.facebook.com/video.php?v=898780086820564

Beste Tom, 
Ook langs deze weg willen we jou nog eens bedanken voor de hulp!

Onze zoon ,toen 6 jaar ,had heel veel last van nachtmerries ... Het kwam zo ver dat we met onze handen in het haar zaten, we sliepen al bijna 2 maanden niet meer , het gaan gaan slapen was ook een hel en het begon echt door te wegen . Tot dat mijn moeder de site van Tom ontdekte en een vrijblijvend mailtje stuurde . Tom reageerde bijna onmiddellijk en door de situatie te schetsen heeft Tom een mix van Bachbloesems gemaakt voor onze zoon. Mijn man stond er eerst heel ongeloofwaardig tegenover maar na een week zagen we echt wel verbetering bij Joppe ! Hij werd s'nachts niet meer wakker en het gaan slapen ging ook veel vlotter . Na 2 weken was hij er volledig vanaf . Als we dit tegen mensen zeiden konden ze ons niet geloven en zeiden ze dat hij met ons voeten gespeeld had . Maar als we dan vertelde dat Joppe nooit geweten heeft dat hij die druppels genomen had begonnen ons wel te geloven. Dus bij deze Nogmaals bedankt Tom ... Je hebt ons echt super goed geholpen !!!

Groetjes Ellen

Ik heb Bach bloesem druppels voor vrijer ademhalen bang zijn o.a. En moet zeggen ben er tevreden over want het helpt.

heb zopas de nr 85 besteld , en weet dat ik al binnen een paar dagen verlichting zal vinden. dankjewel Tom !

Beste dat ik ooit voor mijn dochter heb gedaan!

Ik ben nu 1 week bezig met die Bachbloesems mix 51 en ik moet zeggen al die dingen die erop staan die kloppen wel  en ik drink nu meer water dan anders!
Ik doe wel al mijn druppeltjes in mijn fles water van ongeveer 2l en ik drink daar een ganse dag aan ik wissel af met koffie

Geweldige ervaring met Bachbloesem mix 40. Na 2 weken al resultaat: geen opvliegers meer, minder moe, betere nachtrust, minder prikkelbaar....onvoorstelbaar!

1 van mijn katten gebruikt Bachbloesems. Het verschil is enorm. Is veel rustiger. Maar er zit ook meer fut in. Het gaat hier om een stresskat met een zware overgevoeligheid. En dieren kunnen niet vals spelen.

Ik gebruik uw mix 40 en ben hier heel tevreden over!

Beste Tom 
ik gebruik nu al een viertal maanden Bachbloesem voor de menopauze
en ik ben er super content van voel mij al veel veel beter kan terug goed slapen. zou het iedere vrouw aanraden die met dat probleem zit het helpt echt uitstekend.Ben zelf nog maar 44 jaar en sukkelde er al 2 jaar mee tot ik 
deze druppels ontdekte daarvoor nogmaals hartelijk dank.
Vele warme groetjes Debosschere Nancy .

Beste Tom, ik ben nu halverwege mijn 2de flesje en het werkt echt. Ik stond eerst niet positief tegenover de werking van Bachbloesem en dacht dat het allemaal wel wat overroepen was. Maar nu spreek ik heel andere taal en kan het iedereen aanraden die al geruime tijd met een bepaald probleem zit, probeer het gewoon en na verloop van tijd merk je vanzelf het resultaat. Merci Tom

Mijn zoon heeft heel veel rust sinds hij Bach Bloesem op maat gebruikt.
Veel minder tics en emotionele uitbarstingen.
Hij geeft zelf ook aan zich veel rustiger te voelen.

Bedankt Tom voor je hulp en advies.

Dag Tom
Dank voor de Bach Bloesem mix werken echt goed voel me een ander mens op alle gebied.
Groeten Monique

Enige tijd geleden had ik voor mijn stiefzoontje de Bachbloesems op maat besteld en het is echt fantastisch!! Het werkt echt ! Ik ben zo blij want hij is een heel ander kind geworden! Bedankt Tom!

mijn kat krijgt Bach Bloesem druppeltjes al paar maanden, en ze werken echt 

Ik gebruik het ook....echt geweldig om snel rust in lijf en hoofd te krijgen. Ideaal!

Ik zou iedereen aanraden om op z'n minst Bachbloesems van Tom te proberen. Heb ze zal voor verschillende doeleinden gebruikt en het werkt echt!

Bach Bloesem Advies : MEERMALEN MIJN REDDENDE ENGEL DANKJEWEL TOM VERMEERSCH

Ik geef het aan mijn super bange en gestreste poes en ik merk echt wel verbetering.

Ik gebruik al een paar maanden de Bachbloesem op maat en ben er heel gelukkig mee. Het helpt enorm om door een zware periode te komen !!!

Druppels werken prima, gebruik ze voor mijn dieren en die kunnen het niet "tussen de oren hebben"

Ik heb me lang ni zo goed gevoeld bedankt Tom ;-)

Tom heeft een Bachbloesem sapje samengesteld voor mij persoonlijk en wat blijkt: YESSSSSSS het helpt. Ben nu een maand bezig en heb weinig last meer van: snel hartritme, benauwdheid, kortademigheid, tintelende vingers, zenuwachtig gevoel, haastigheid enz. Nog niet helemaal weg, maar vergeleken met een maand geleden toch 70 % minder. Wat natuurlijk heel mijn leven een deel van mijn leven was kan natuurlijk niet in een maandje weg zijn, maar ik ga door met de kuur en we zullen zien hoe ik er over een maandje voorsta. Lees de volledige getuigenis op Facebook.

Tom, hartelijk bedankt, onze Plummy geeft niet meer over na hem twee weken Bachbloesems te hebben gegeven. Super! We zijn er echt blij van en zullen het zeker en vast wel verder geven.

Beste Tom,

Mij moet je niet meer overtuigen! 
Met enig "gezond wantrouwen" van "baat het niet dan schaadt het niet" ben ik sinds een anderhalve maand jou Bachbloesem aan het innemen. Sinds ik de mix 77 (hoogsensitief) en mix 94 (voor mijn spieren en gewrichten) gebruik sta ik er nog iedere dag verbaasd van hoe dit helpt. Ik ga hem dus zeker deze week nog herbestellen. Aan al mijn collega’s maak ik dan ook heel enthousiast reclame! Momenteel maak ik zeker niet de gemakkelijkste periode in mijn leven door, maar iedere morgen sta ik er zelf verbaasd van hoe positief ik hiermee kan om gaan. Ik kan niet anders dan dit wijten aan de Bachbloesems. Op zijn Antwerps gezegd....Nen dikke merci !!!!
Vroni Vanhaecke 

Bedankt Tom voor de snelle levering, dinsdagavond besteld en vanmorgen ontvangen!

Voor onze Senna de Bachbloesemsamenstelling 'honden en vuurwerk' gekocht, het is afgelopen jaar veel beter gegaan dan de jaren ervoor.
ze herstelde veel sneller van haar schrik, en ook voor de schoten van jagers was ze erg bang, maar deze negeert ze al.
dus al met al: de druppels werken..

groetjes
Amy

Dankjewel Tom voor je op maat gemaakte Bachbloesem druppels! :-) Ze ondersteunen écht! Een aanrader voor iedereen en makkelijk in gebruik ook!

De Bachbloesem mix werkt prima bij Bear.
Bear was gevoelig voor stemming en indrukken van buiten af. Hij nam deze spanning mee naar huis en kuurde zich uit op Tieska.
Hij is nu een stuk rustiger. Als we hem uitlaten en hij komt 2 honden tegelijk tegen dan raakt hij niet meer in paniek. Hij ziet, neemt waar en loopt door. Hij is ook een stuk liever geworden voor Tieska.
Tom, dank je wel.

Onze ervaringen met de "Examenstress-mix"

Mijn dochter heeft door omstandigheden op fysiek en emotioneel gebied het laatste anderhalf jaar van het VWO veel school moeten missen. Toetsweken moesten worden ingehaald en dat ging met veel stress gepaard. Vaak had ze ook black-outs als ze een vraag bij bijv. economie niet wist, dan klapte ze helemaal dicht en haalde ze een laag cijfer. Toen het eindexamen kwam hadden we er niet veel vertrouwen in dat ze zou slagen. Drie weken voor het eindexamen had ik de “Examenstress” van Tom in huis en begon zij deze te slikken. Wat er gebeurde in de examentijd verbaasde ons allemaal. Ze was heel relaxt, ging ontspannen naar de examens toe. Zelfs toen ze thuis kwam na het economie-examen en vertelde dat het moeilijk was en ze niet veel kon invullen, gaf ze aan dat ze niet in paniek was geraakt en geen black-out had gehad, maar rustig was gebleven. Ze baalde eventjes toen ze thuiskwam en daarna draaide ze de knop gewoon om en ging de volgende dag weer ontspannen naar het examen! Zij zei zelfs de eerste dag van de examenweek: “Ik snap niet waar iedereen zich zo druk om maakt.” Om dat uit haar mond te horen, zij die altijd zo gestresst was voor en tijdens toetsen, was bijzonder. 
Kortom, wij hebben dus zeer goede ervaringen met de “Examenstress-mix” . Mijn dochter slaagde in 1 keer, (wel met een onvoldoende voor economie ) en studeert Japans (jaar 3). Zij gebruikt nu nog regelmatig de mix tijdens toetsperiodes.

Ik had echt mijn twijfels of dat die Bachbloesems wel zouden werken. Ik gaf hem echter het voordeel van de twijfel en nu kan ik zeggen met volle overtuiging dat het wel degelijk werkt. Normaal ben ik heel sceptisch met zoiets maar het heeft al mijn twijfels overtroffen. Met deze druppels heb ik mijn nare ervaringen kunnen verwerken. Als je de herinnering nog maar aanhaalt aan de slechte ervaringen maken deze druppels je het gemakkelijker om het te verwerken, want ik heb tranen met tuiten geweend. Maar het heeft me wel gesterkt in wie ik nu ben.
Dus mijn hartelijke dank Tom, voor je hulp in mijn verwerking.

Een hele tevreden klant van Bach bloesem.

Ik gebruik nu ongeveer 3 maanden de bloesem. Ik ben begonnen met een mix voor vrijer ademhalen, maar Ik had het idee dat die voor mij niet voldoende hielp voor mijn klachten. Ik heb toen mijn klachten precies uitgelegd, en toen is voor mij een Bloesem op maat gemaakt. Ik ben nu net met mijn 2de flesje begonnen. En vanaf dag 1 had ik het gevoel dat het hielp. Ik werd een heel ander mens. Ik ben nog niet helemaal van mijn klachten af  maar er word ook geadviseerd om het 3 maanden te gebruiken, dus 3 flesjes. En ik hoop dat ik er dan van af ben, maar mocht dat niet helemaal het geval zijn ,dan ga ik er gewoon mee verder. Wat ik ook als heel erg prettig ervaar, dat wanneer je vragen hebt over je klachten of je Mix, dat je heel snel een reactie krijgt op je vraag. En er naar mijn mening alles aan wordt gedaan om de juiste mix bij de juiste persoon te maken . GR Ineke

het werkt, meer moet je niet weten ! 

Ylva: 
We hebben een Kaninchenteckeltje van nu 10 maand oud. Toen ze 4 1/2 maand was, kwam ze bij ons. Na een paar weken begon ze raar te doen. Ze vertoonde abnormaal dwangmatig gedrag, dat begon met rondjes draaien om haar staart te pakken, daarna haar hele achterhand en dat de hele dag door. We hadden eerst een andere kuur gegeven, daarna hebben we een tijd chinese kruiden gegeven., omdat het op erge jeuk leek. Vier weken geleden zijn we begonnen met Bach bloesem, door Tom op maat samengesteld aan de hand van onze gedragsbeschrijving. Het duurde even, maar geleidelijk aan werd Ylva rustiger en inmiddels zien we een significante verbetering. Dankjewel Tom.

Na verdriet en leed brengt Bachbloesem weer bloesem in je leven.
Bedankt Tom. Van Eccelpoel Anita

Ik gebruik nu sinds 16 mei mix 44. Ik heb die steeds op zak en neem regelmatig enkele druppels verspreid over de dag. Blijkbaar heeft dit tot nu al een zeer positief effect. De voorbije maand gaan de optredens steeds beter en beter, steeds minder stress. Ik begin te genieten van de muziek die ik kan brengen. Ik ben benieuwd naar de verder evolutie
Bedankt

Ik had maandenlang spanningen in mijn hoofd, niets hielp, had andere middelen, die ik niet wou nemen, neem nu een mix van Bachbloesems, en mijn spanningen zijn weg. Super blij hier mee.

Ik heb nu wel contact met psycholoog Tom Vermeersch (terug te vinden op fb onder MariepureBE) die ook de Belgische gids voor Bachbloesems schrijft. Ik heb mijn levensverhaal moeten vertellen en van daar uit heeft hij een " mix op maat " gemaakt met de bloesems die mij kunnen helpen. Apart neem ik nog wel Star of Bethlehem , maar 6 keren per dag druppel ik 4 drops op mijn tong van de mix en zowaar het heeft mijn leven totaal omgegooid. Ik heb Tom ook toestemming gegeven zoals vele anderen om mijn verhaal aan te halen of stukken ervan om anderen te helpen. Hij is tot nu toe de beste therapeut die ik heb gehad en waarbij ik waarlijk stappen doe . Dankjewel Bach Bloesem Advies . ( voor Tom)

Goh wat hebben de druppels tegen bange en verontruste gevoelens mij goed geholpen, voel me een stuk rustiger en het onbestendige gevoel is weg!

Hallo gebruikers of twijfelaars of Bach bloesems wel écht iets kunnen doen om je stemming te verbeteren ... Ja dus ! ik kan me echt wel voorstellen als ambassadeur van de Bach bloesems omdat ik al meer dan 10 jaar regelmatig de flesjes gebruik en telkens met het gewenste resultaat ! mijn dochter is heel goed geholpen met Rescue druppels als ze een examen moet doen of zich extra nerveus over iets maakt. Nu heb ik eventjes de hulp van Tom ingeroepen omdat ik zelf een beetje meer in de knoop zat dan gewoonlijk en ik kan met overtuiging zeggen dat zijn "flesjes op maat" hun doel bereikt hebben . Ik ben dus een heel tevreden gebruikster ! Veel succes aan iedereen die nog twijfelt of al fan is , groetjes Marleen

Onze engelse cockerspaniel Yendor, hij is gefokt bij de Madajas. Hij had nare gewoontes,maar die zijn doorbroken door Bachbloesem van Tom en heeft goed geholpen is erg rustig geworden.gr.Janny.

Ik heb een speciaal samengesteld Bachbloesem druppels ontvangen voor mijn behoorlijk moeilijke paard na beschrijving van de problemen en het karakter.
Het paard gaat af en toe gewoon op tilt door iets wat in het verleden is gebeurd. We hebben nog niet kunnen achterhalen wat het is maar iets levert af en toe enorme stress op.
Soms zo erg dat hij niets ziet en gewoon ontploft waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Het is tenslotte een slordige 500 kilo dat als ongeleid projectiel begint te springen, trekken, bokken etc.
Met de speciaal samengestelde Bachbloesem druppels is hij aan het veranderen. Meer rust, minder gespannen, veel betere wedstrijdresultaten.
Een stabieler paard.
Heel fijn!!!! 
Een aanrader

Ik ben nu bijna een maand bezig met de Bach Bloesem druppels bij mijn paard.
Dit omdat ze vaak op wedstrijden heel gespannen is en dan kan ik er niks mee.
Ze is een heel ongeduldige maar zeer lieve merrie die heel graag aandacht heeft.
Ook heeft ze schrik voor schapen want zodra ze die zag stond ze meteen aan de andere kant van de rijbak en kon ik het rijden vergeten.
Nu is ze al zover dat ze gewoon naar de beesten op 2 meter afstand staat te kijken en toch wel erg interessant vindt zonder dat ze weg vliegt.
Ze is al stukken minder ongeduldig en heeft al minder singelneid, de westrijden moet ik nog ervaren of ik daar al verschil merk maar dat snel genoeg.
Ik zal over een tijdje weer een update op deze site zetten hoe het verder vordert.
Ze is nu al een veel rustigere en vrolijkere merrie met steeds minder wordende spanning in haar lijf, kortom een erg goed product.
Ik ga zeker nog even door met de kuur, want het geeft goede resultaten.

Hallo Tom,
Mannie, onze sproeiende kater verdient een pluim,
jij ook natuurlijk!
Ik geef al Bach bloesem sinds 7 maart en hij heeft de laatste 5 dagen niet meer gesproeid.
Hartelijk bedankt Tom  

Ik kan Tom enkel danken. Ik kampte met echt zware problemen uit mijn verleden. Door een Bachbloesem samenstelling op maat te nemen vervaagt het verleden en ik ben waarlijk een ander mens ! ik kan echt oprecht iedereen aanraden de Bachbloesems te gebruiken en volledig te vertrouwen op de expertise van Tom : Hartelijk dank ! ik neem nog steeds de bloesems verder omdat het mij zoveel verandert! genegen, Marianne Verheecke

Daan is een schat van een baby! Eten, drinken, overschakelen op vaste voeding, spelen, kruipen... ging allemaal vanzelf. Maar overdag tot rust komen lukte niet. Alleen na zijn fles viel hij even in slaap. De aanpassing om naar de creche te gaan na 6 maanden thuis bij mama was een ramp! Na enkele dagen Bachbloesem is Daan een andere baby: hij slaapt overdag vaak een uur lang! Naar de creche gaat hij ondertussen ook supergraag! Laatst belden ze om te zeggen dat hij al twee uur sliep! Ik kon mijn oren niet geloven

Ja ben bekend met Bach bloesems, Ik gebruik altijd Rescue remedie voor de katten met oud en nieuw. Worden ze duidelijk rustiger van. Werkt beter dan andere middelen.

Dank je wel voor de (Rescue) Bach Bloesems! 
Ze kwamen wederom afgelopen week ENORM van pas na een val van 3-jarig zoonlief (van een hele hoge, gladde, glijbaan! Een wonder dat ie niets brak!).
Zowel voor kind als mama

Ik was bijna over de rand gevallen! Tom, je hebt mij gered met je Bachdruppels op maat!
Gr Sanne Sprik Wagenaar!

Bach bloesem is een goed middel, maar de man die erachter zit waar je je verhaal aan kwijt kan en waar je altijd zo snel antwoord van krijgt is gewoon perfect

Al meer dan 25 jaar gebruik ik Bach bloesem en nog altijd met succes (ik ben intussen al 91 jaar geworden)

Bach bloesem heeft mij door een moeilijke periode in mijn leven heen geholpen.


weet ik waar ik dat altijd voor gebruik, misschien een beetje raar maar het werkt super, als de ratjes gestressed zijn of er een onrustige in de groep komt. Het werkt ook super als je nieuwe ratjes in je groep wilt introduceren om alles een beetje kalm te houden

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....