Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Facebook fans over Bachbloesemadvies

Sinds ik die Bachbloesem heb besteld, is mijn zoon helemaal een andere persoon geworden. Hij is nu heel lief, speelt ook met anderen en wordt niet snel geïrriteerd. Ervoor gaf hij hooguit 1 keer per week een kus als ik er om vroeg. Nu geeft hij dat meermaals per dag. Velen van mijn familieleden gaven ook aan dat mijn zoon een ander kind is geworden en hoe dat komt. Wij willen u hiervoor bedanken.

Sinds 27 dec gebruikt mijn bordercollie Sam de Bach bloesem druppels, op maat gemaakt, voor zijn epileptische aanvallen.
Sinds het gebruik van de druppels heeft hij één korte aanval gehad. Sam is relaxter en blijer en hij speelt weer binnen met de speeltjes. Dus ben blij met het resultaat tot nu toe.

Beste Tom,

Na 1,5 flesje van de Bach mix wil ik mijn ervaring delen.

Het heeft even geduurd voordat ik kon beschrijven wat de werking werkelijk was. Ik heb namelijk ook altijd last van de najaarsblues en gebruik daarom ook een speciale lamp.

Ik merk over het algemeen minder angst, minder onrust m.b.t het leven, slaap rustiger, voel mij relaxter, de irritaties zijn minder en sneller weg. Ik loop niet zo snel meer over van emoties en daardoor is mijn intuïtie sterker geworden, ook doordat het andere meer tot rust is gekomen.

Bedankt voor de goede zorg.

Hartelijke groet,

Wieteke

Mijn teckel was erg in d war toen mijn man overleden was, een mix van Bachbloesem heeft haar erg geholpen. Ze had ook epilepsie dus moest ik erg goed op haar letten

Voor Capo (de witte kat) heeft Tom een persoonlijke Bach remedie gemengd. Hij krijgt deze ongeveer een maand en het resultaat is verbluffend! Hij heeft niet meer gesproeid en is een stuk rustiger en aanhankelijker geworden! Echt een aanrader als je denkt alles al geprobeerd te hebben!

Hier ook een zeer tevreden mens.
Het water stond tot aan mijn lippen. 
Ik heb toen n paar keer n mail contact gehad . En er is op maat druppels voor mij gemaakt.
En nu ziet het leven er weer wat rooskleuriger uit! 
Een aanrader.

Ik heb een tweetal weken geleden de Bachbloesem voor honden met verlatingsangst gekocht voor de hond van mijn dochter. 
Samen met het laten spelen vd radio heeft dit de hond van mijn dochter al enorm vooruit geholpen.

Ik ben sinds 2013 bezig met het nemen van de druppels. Ben zo tevreden erover. En Tom begrijpt je . En zo'n leuk contact .Echt Top.

Mijn lieve schat neemt nu voor de vierde dag de mix voor hondjes met angst, en het is al een hele verbetering. Daar net bij de hondenkapper zeiden ze dat Freya opgewekter was dan normaal. Zo heb ik haar het liefste ! Nu hopen dat haar angst voor andere honden ook weggaat zodat ze ten volle kan genieten van haar leven !

Hoi Tom,

De op maat gemaakte Bachbloesems, voor mij met mijn slaapproblemen werken goed, ben er erg blij mee.

Groetjes Mirjam

Echt heel tevreden over heb er 3 gekocht en zal er zeker nog aankopen!!!!!

vind het super en het helpt nog ook.

Dit gunden we onze dochter ook zo erg. Na een lange zoektocht waren we eruit. Ze is hooggevoelig. Iedereen staat klaar met de beste bedoelingen, maar aandacht is één van de dingen die laat groeien. Zo blij dat we Tom hebben leren kennen. Hij stond altijd klaar wanneer we hem nodig hadden. We hebben een eigen recept mogen ontvangen. We zijn nu 3 maanden verder en wat is ze gegroeid. Er zijn nog wel uitdagingen, maar die kan ze nu dragen. Gewoon omdat daar nu de ruimte en energie voor is. Tom, ❤️ - stikke bedankt voor je enthousiasme, je gedrevenheid, je passie. 
Ik kan dit iedereen aanraden.

Onze hond Bonnie met een behoorlijk rugzakje, hebben wij 3 maanden bachdruppels op maat gegeven en ze doet het daar erg goed op. Voor het eerst sinds wij haar hebben is ze lekker ontspannen onderste boven gaan liggen met de poten heerlijk in de lucht, zonder dat ze geknuffeld werd. Ook pakt ze ineens ‘savonds na het eten een speeltje en gaat daar zelf mee spelen. Heerlijk om te zien!

Ik had al alles gebruikt voor de menopauze maar niets hielp. Dan ben ik zelf op google beginnen zoeken . En kwam ik bij de Bachbloesems uit. Zeer tevreden dit werkt echt , ik zou ze niet meer willen missen!

Mij. Kat Chelbie is al minder gestrest na bijna 4 weken

Mijn zoontje gebruikt het. Het is net of er valt een enorme last van zijn schouder nu hij weet dat er hulp bestaat. 

is echt geweldig! mn hond was echt super bang voor vuurwerk was echt een trillend, bang en kroop echt door het huis heen! afgelopen maand begonnen ( eind november) met vuurwerk angst en geloof het of niet, hij lag te slapen tijdens oud op nieuw! naar buiten vond tie niet heel leuk, maar in huis was hij echt heel relaxed. ik wil Bachbloesem echt enorm bedanken ook namens mn hond voor deze kans. volgend oud op nieuw ga ik zeker weer bestellen!

Zo tevreden met de persoonlijke mix voor mijn teckel Doortje!

Mijn dochter heeft van Mariepure de mix 77 voor hoogsensiviteit. Ze is nu bezig met het derde flesje en zij heeft er echt baat bij. Dank je wel Tom.

Ons grootste probleem met Django was socialiseren met andere honden. Iemand raadde ons aan Bachbloesem te proberen. Wij zijn Bachbloesem 107 gaan proberen. En zie het resultaat: keurig zijn examen- oefeningen afwerken terwijl op het veldje ernaast een andere groep honden bezig was.

Naar aanleiding van ervaringen van een vriendin van ons, zijn wij ook begonnen met een Bach kuur bij onze hond Miko,hij is samen zijn vriendje een jaar geleden bij ons komen wonen maar sinds begin is hij erg onrustig en veel blaffen als we ook maar even weg waren en angstig, na veel dingen geprobeerd te hebben zijn we met een kuur van Bach begonnen, een samengestelde mix van Tom, we hebben Miko in die maanden zien veranderen hij werd rustiger en minder angstig, hij is nu vrolijk natuurlijk blijft hij ook ondeugend 

Bach flower is ook voor de mensen heel goed Rescue super

Onze bouvier (geb. 02-11-2017)weigerde om de auto in te gaan. Zodra hij doorhad dat hij de auto in moest blokkeerde hij en weigerde nog 1 stap te verzetten. Geprobeerd met lokken, beloningen en gewoon er in zetten. Maar t bleef een probleem en omdat Dexx steeds groter en zwaarder werd hebben we Tom benaderd en de situatie uitgelegd. We hebben toen een samenstelling op maat gekregen.Dit heb ik 3 mnd gegeven wel ook regelmatig geoefend door naar de auto te lopen klep open te zetten en hem wat lekkers te geven.
Dat ging steeds beter liep er soms zelf al naar toe zag t als een spelletje.
Tijdens onze stops onderweg naar Oostenrijk, ging ineens de knop om en ging hij eruit zich zelf in.
En als hij nu nog wel eens denkt echt niet, zeg ik alleen nog kom op Dexx vooruit en dan gaat ie erin.
Helemaal relaxed en ligt ook gewoon te slapen.
Wij blij Dexx blij.

wij hebben een spaans getraumaiseerd hondje geadopteerd, vol stress en angst, we geven nu bijna 3 weken de druppels tegen stress en angst, vanaf dag 2 resultaat, onze hond is minder angstig en loopt nu op eigen initiatief binnen en buiten is ook veel opgewekter

wij gebruiken nu een week de druppels voor bange hond en moet je hem nu zien

Mijn vrouwelijke huisgenootje, kat 5 jaar oud en 4 maanden bij mij, heeft last van blaadgruis, is angstig, plaste op plekken die ik niet prettig vind en eet slecht. Tegen blaasgruis heb ik andere brokken gekocht, verse vis (ja ja !) zorg dat ze meer drinkt, homeopatisch druppels en speciaal samengestelde Bachdruppels. Na een mail correspondentie met Tom heeft hij voor de kat een speciaal mengsel gemaakt. Ze gebruikt het nu 3 weken en zelfs buitenstaanders merkten op dat ze rustiger is, zelfs wat voller aan het worden is. Dat laatste zie ik niet, maar ja ik zie haar elke dag. Wat ik het allerprettigst vind is dat ze naar mijn idee minder pijn heeft, beter drinkt, meer plast en nog alleen op de kattenbak! Blij mee! Thx Tom!

Heel mijn leven was studeren geen probleem. Maar in het schooljaar 2016-2017 werd studeren plotseling wel een probleem, ik had zeer weinig focus en werd zeer vlug afgeleid(in het kort leed ik aan concetratietekort), studeren werd echt een strijd. Dit had natuurlijk als gevolg dat mijn resultaten in dit schooljaar zeer slecht waren. Ik wist niet zo goed wat te doen aangezien ik helemaal geen ervaring had met zulk probleem.

Om mijn lange verhaal kort te houden voor de lezers, na een lange tijd te sukkelen met dit ongekend probleem had ik de psycholoog Tom Vermeersch gecontacteerd. Hij heeft mij behandeld dmv bachbloesemtherapie. Ik kan bevestigen, dat bachbloesemtherapie mij enorm heeft geholpen, ik ben weer de oude(ik kan terug studeren zonder problemen als vroeger).

Bedankt.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....