Deze site maakt gebruik van cookies.Meer weten

Facebook fans over Bachbloesemadvies

Onze bouvier (geb. 02-11-2017)weigerde om de auto in te gaan. Zodra hij doorhad dat hij de auto in moest blokkeerde hij en weigerde nog 1 stap te verzetten. Geprobeerd met lokken, beloningen en gewoon er in zetten. Maar t bleef een probleem en omdat Dexx steeds groter en zwaarder werd hebben we Tom benaderd en de situatie uitgelegd. We hebben toen een samenstelling op maat gekregen.Dit heb ik 3 mnd gegeven wel ook regelmatig geoefend door naar de auto te lopen klep open te zetten en hem wat lekkers te geven.
Dat ging steeds beter liep er soms zelf al naar toe zag t als een spelletje.
Tijdens onze stops onderweg naar Oostenrijk, ging ineens de knop om en ging hij eruit zich zelf in.
En als hij nu nog wel eens denkt echt niet, zeg ik alleen nog kom op Dexx vooruit en dan gaat ie erin.
Helemaal relaxed en ligt ook gewoon te slapen.
Wij blij Dexx blij.

wij hebben een spaans getraumaiseerd hondje geadopteerd, vol stress en angst, we geven nu bijna 3 weken de druppels tegen stress en angst, vanaf dag 2 resultaat, onze hond is minder angstig en loopt nu op eigen initiatief binnen en buiten is ook veel opgewekter

wij gebruiken nu een week de druppels voor bange hond en moet je hem nu zien

Mijn vrouwelijke huisgenootje, kat 5 jaar oud en 4 maanden bij mij, heeft last van blaadgruis, is angstig, plaste op plekken die ik niet prettig vind en eet slecht. Tegen blaasgruis heb ik andere brokken gekocht, verse vis (ja ja !) zorg dat ze meer drinkt, homeopatisch druppels en speciaal samengestelde Bachdruppels. Na een mail correspondentie met Tom heeft hij voor de kat een speciaal mengsel gemaakt. Ze gebruikt het nu 3 weken en zelfs buitenstaanders merkten op dat ze rustiger is, zelfs wat voller aan het worden is. Dat laatste zie ik niet, maar ja ik zie haar elke dag. Wat ik het allerprettigst vind is dat ze naar mijn idee minder pijn heeft, beter drinkt, meer plast en nog alleen op de kattenbak! Blij mee! Thx Tom!

Heel mijn leven was studeren geen probleem. Maar in het schooljaar 2016-2017 werd studeren plotseling wel een probleem, ik had zeer weinig focus en werd zeer vlug afgeleid(in het kort leed ik aan concetratietekort), studeren werd echt een strijd. Dit had natuurlijk als gevolg dat mijn resultaten in dit schooljaar zeer slecht waren. Ik wist niet zo goed wat te doen aangezien ik helemaal geen ervaring had met zulk probleem.

Om mijn lange verhaal kort te houden voor de lezers, na een lange tijd te sukkelen met dit ongekend probleem had ik de psycholoog Tom Vermeersch gecontacteerd. Hij heeft mij behandeld dmv bachbloesemtherapie. Ik kan bevestigen, dat bachbloesemtherapie mij enorm heeft geholpen, ik ben weer de oude(ik kan terug studeren zonder problemen als vroeger).

Bedankt.

Ben zeer tevreden het us prijzig maar beter een blije vrolijke hond dan een die met de staart tussen de poten loopt.
En wij hebben onze blije ei weer terug

Heb Bachbloesem voor onze hond Puck( Tibetaanse terriër ) op maat laten maken, angstig, blaffen, en is nu een stuk relaxer en blaft minder, de deurbel is waar we nu aan werken

Ik ben nu een kleine week bezig en al een kilo kwijt....het werkt écht!

Dat helpt zeker,wij hebben het in huis,en bij onweer is ons hondje nu rustiger.

Ik ben gestart met de dr.en denk al na twee dg. en te hebben.is zeker proberen waard. Meneer is erg vriendelijk en zeker niet opdringerig om te verkopen.mensen kunnen toch hard zijn in hun antwoorden.

Ben enorm content met de bachbl.
Ze Werken echt....

Ook ik ben tevreden van de Bachbloesems!

Onze kat had een epilepsie aanval en haaruitval dankzij de bachbloemsems volledig gezond nu!

Doet mijn twee poezen goed ! slaat heel erg goed aan ! wij zijn heel blij met zen drietjes

Ik ben nu ook reeds 5dagen bezig ook de bedoeling voor angst en stress te verwerken van onze weimaraner Lowie en ik ondervind nu al dat hij tijdens de nacht toch al rustiger is 

Ik gebruik dat bij men hond en dat werkt goed

Beste Tom, veel baat bij de mix op maat Bach bloesems. Geweldig product op natuurlijke basis, ik ben er heel blij mee!

Happy:)

M,n zoon heeft op dag 1 de druppels mix 55 geprobeerd..
Hij had een toets op school van wiskunde.
En hij was rustig en geconcentreerd., en heeft die toets gemaakt..
De.rest vd dag op school voelde hij zich rustig en releaxd, en kwam met een glimlach op zn gezicht thuis... hij is helemaal HAPPY met die druppels !!!

Sinds vorige week woensdag, dat is dus exact 1 week gelden, zijn we onze hond deze druppeltjes aan het geven. (Mix 106) Het resultaat is verbijsterend.
Op 1 week tijd is hij niet alleen veel rustiger geworden, maar zijn ‘agressie’ naar andere honden is spectaculair afgenomen. Ondertussen kunnen we met hem naar de hondenweide gaan en speelt hij al af en toe met andere honden.
Nog niet met allemaal, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat het goed komt. Waar hij vorige week nog steeds als 1ste begon te blaffen toen hij andere honden zag of hoorde, gebeurt dat nu niet meer. Hij blijft ook zitten en probeert er niet meer op af te gaan.
Ook fietsers en lopers laat hij nu volledig gerust hun gang gaan. Enkel nog oude dames met een rollator vindt hij niet echt leuk, maar ook dat komt wel goed.

Ik gebruik het al jaren...gewoon als mijn hond angstig is ....het werkt echt. De scherpe randjes gaan er van af 

Ik heb een mix voor mijn hond Timo laten samenstellen.
Hij had last van verlatingsangst en stress. We geven hem de druppels nu 1 maand en er is een groot verschil. Hij is rustiger, piept minder en blaft enkel nog om ons te begroeten als we thuis komen.

Stond versteld van het effect van Bachbloesem bij mijn hond, echt efficiënt

heel goed die druppels ben er fan van 

Mariepure - Bachbloesems wel beste Tom, wat mijn eigen kuur bestreft de mix 40 , de hevige zweetaanvallen zijn heel erg minder , minder lang, minder hevig, gloei ik ook wat minder, dus ik ben erg blij met dit bekomen resultaat, ik geef niet op , doe verder , dankjewel Tom

Mijn hond reageert erg goed op Bach bloesems. Heeft een trauma opgelopen nadat jongens op een paar meter afstand van haar een ratelband afstaken. Het gaat nu met Bach per jaar vooruit. Ze schrikt nog steeds en kruipt in haar bench, maar ze herstelt steeds sneller. Twee jaar geleden is ze op oudjaarsdag 10 uur 's ochtends in haar bench gekropen en er 24 uur niet uit geweest. Zelfs niet om te eten of haar behoefte te doen. Afgelopen jaar ging het al veel beter. Pas 's avonds in de bench gekropen en ik kon haar zowaar 's nachts nog uitlaten. 
Normaal ligt ze rond deze tijd al veel in haar bench omdat het vuurwerk hier dan al begint, maar dit jaar voor het eerst niet. Als het knalt en ze kruipt in haar bench, dan krijg ik haar er praktisch direct weer uit door een spelletje met hondenkoekjes te doen.

Goed spul...helpt mn hond met verlatingsangst 

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....