Deze site maakt gebruik van cookies. Meer weten Accepteren

Facebook fans over Bachbloesemadvies

Beste Tom, veel baat bij de mix op maat Bach bloesems. Geweldig product op natuurlijke basis, ik ben er heel blij mee!

Happy:)

M,n zoon heeft op dag 1 de druppels mix 55 geprobeerd..
Hij had een toets op school van wiskunde.
En hij was rustig en geconcentreerd., en heeft die toets gemaakt..
De.rest vd dag op school voelde hij zich rustig en releaxd, en kwam met een glimlach op zn gezicht thuis... hij is helemaal HAPPY met die druppels !!!

Sinds vorige week woensdag, dat is dus exact 1 week gelden, zijn we onze hond deze druppeltjes aan het geven. (Mix 106) Het resultaat is verbijsterend.
Op 1 week tijd is hij niet alleen veel rustiger geworden, maar zijn ‘agressie’ naar andere honden is spectaculair afgenomen. Ondertussen kunnen we met hem naar de hondenweide gaan en speelt hij al af en toe met andere honden.
Nog niet met allemaal, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat het goed komt. Waar hij vorige week nog steeds als 1ste begon te blaffen toen hij andere honden zag of hoorde, gebeurt dat nu niet meer. Hij blijft ook zitten en probeert er niet meer op af te gaan.
Ook fietsers en lopers laat hij nu volledig gerust hun gang gaan. Enkel nog oude dames met een rollator vindt hij niet echt leuk, maar ook dat komt wel goed.

Ik gebruik het al jaren...gewoon als mijn hond angstig is ....het werkt echt. De scherpe randjes gaan er van af 

Ik heb een mix voor mijn hond Timo laten samenstellen.
Hij had last van verlatingsangst en stress. We geven hem de druppels nu 1 maand en er is een groot verschil. Hij is rustiger, piept minder en blaft enkel nog om ons te begroeten als we thuis komen.

Stond versteld van het effect van Bachbloesem bij mijn hond, echt efficiënt

heel goed die druppels ben er fan van 

Mariepure - Bachbloesems wel beste Tom, wat mijn eigen kuur bestreft de mix 40 , de hevige zweetaanvallen zijn heel erg minder , minder lang, minder hevig, gloei ik ook wat minder, dus ik ben erg blij met dit bekomen resultaat, ik geef niet op , doe verder , dankjewel Tom

Mijn hond reageert erg goed op Bach bloesems. Heeft een trauma opgelopen nadat jongens op een paar meter afstand van haar een ratelband afstaken. Het gaat nu met Bach per jaar vooruit. Ze schrikt nog steeds en kruipt in haar bench, maar ze herstelt steeds sneller. Twee jaar geleden is ze op oudjaarsdag 10 uur 's ochtends in haar bench gekropen en er 24 uur niet uit geweest. Zelfs niet om te eten of haar behoefte te doen. Afgelopen jaar ging het al veel beter. Pas 's avonds in de bench gekropen en ik kon haar zowaar 's nachts nog uitlaten. 
Normaal ligt ze rond deze tijd al veel in haar bench omdat het vuurwerk hier dan al begint, maar dit jaar voor het eerst niet. Als het knalt en ze kruipt in haar bench, dan krijg ik haar er praktisch direct weer uit door een spelletje met hondenkoekjes te doen.

Goed spul...helpt mn hond met verlatingsangst 

In de late avond van Oktober 2016 hoorde we een niet bekend gemiauw in onze tuin. In het donker ging ik op onderzoek en vond al snel een klein rood katje. Schuw maar wel nieuwsgierig. Op mijn hurken met wat lekkers nodigde ik hem uit om naar binnen te komen, kleine man was dapper maar ook bang voor alles wat hij zag maar hij had duidelijk honger en volgde me heel langzaam naar binnen. Hij at zijnbuikje snel vol en piepte er weer tussen uit. Het duurde enkele dagen voor hij langer binnen bleef en vertrouwen kreeg. Kleine man had inmiddels de naam Abeltje van ons gekregen en we hadden hem verteld dat hij welkom bij ons was, dat het zijn keus was wat hij wilde. Hij kwam terug en bleef steeds langer. Hij zocht geen contact met de andere jonge kat die we net voor zijn komst een goed huisje hadden gegeven. Abeltje was schrikachtig, liet zich nauwelijks aanraken en ging ieder vreemd contact uit de weg. Na weken kon ik hem beetje bij beetje aaien, hij had inmiddels vertrouwen in mij en letterlijk mijn hart geraakt, wat een mooie man! Na enige maanden zocht hij meer contact op met de andere jonge kat en onze oudere poezen meneer. Hij had geen benul hoe hij contact moest maken laat staan onderhouden, dit resulteerde in gedoe als vechten, blazen met de anderen katten en overal te plassen waar we niet zo blij mee waren. Gelukkig hield Abel wel van mijn gezelschap en kwam toch al enige keren bij me zitten en liggen om geaaid te worden. Oppakken was nog steeds geen optie.

Het contact met de andere werd iets beter maar van de honden moest hij nog steeds niet hebben en zo maakte hij het dat hij met regelmaat op de bank plaste omdat hij niet naar buiten durfde om daar zijn behoefte te doen want dan kwam hij de honden tegen. (we hadden nl geprobeerd de kattenbak naar buiten te verplaatsen). Na een hoop zoekwerk kwam ik de site tegen van bachbloesemadvies waarbij mijn oog viel op het flesje 111 (mooi getal dacht ik zo!) Ik bestelde een flesje en het resultaat was binnen een week zichtbaar. Abel werd stoer! Hij ging toch naar buiten ondanks de honden hem tegen konden komen, het plassen binnen bleef achterwege en het mooiste van alles hij werd een echt troeteldier, tot op de dag van vandaag (1e flesje is nu bijna op) is het 1 groot knuffelgehalte, slaapt bij ons op bed en heeft een mooi contact met de andere dieren! 

DANKBAAR voor deze hulp! Abel is zo veel meer zelfverzekerder, het leven is nu echt een groot feest!

Afgelopen 4 weken had ik erg veel last van zenuwpijnen in mijn mond, kiezen en kaak(na het plaatsen van een kroon). Ook had ik al 6 weken last van heesheid. Vermoedelijk door stress, maar daar heb je niet echt controle over... dus ik bleef maar aanmodderen met aspirines. Homeopaat bezocht en een natuurgeneeskundige(helaas werkten hun middelen niet) en vervolgens dacht ik aan Tom Vermeersch. Heb een persoonlijk consult gedaan via de mail en ... zo bijzonder. De kiespijn en heesheid verdwenen binnen 2 dagen. Dát had ik niet verwacht. Wel gehoopt maar niet verwacht. Ik ben erg blij, dat kun je je wel voorstellen!! Ben blij dat Tom ook een psychologiestudie heeft gedaan, zodat hij mijn verhaal goed kon analyseren.
Bedankt!

Dit is mijn hond kwam,een bernersennen reu van 2 jaar oud.we hebben hem gekregen toen hij 2 jaar was.
Een ernstig zenuwachtige hond en na veel andere middelen gegeven te hebben blijkt bachelor bloesem zo ontzettend goed te werken bij hem.
Hij happy en wij nog happy er.

hier een update van onze zoon van 22 jaar hij gebruik sinds twee maanden ongeveer de Bach bloesem mix speciaal gemaakt op maat, zijn ADHD kwam best weer heftig naar boven hij zat niet lekker in zijn vel waardoor hij tal van andere klachten kreeg, hij slikte vroeger van zijn 6 de tot zijn 12 de jaar ritalin en is daar met goede therapie en osteopathie van afgekomen. Nu op zijn leeftijd zagen we dat zijn gedrag veranderde ADHD kwam weer sterk naar boven hij kon dingen niet loslaten wat zich uitte tot frustraties en agressie, ook veel van vroeger speelde weer mee en dit alles kwam toch weer naar boven spijt, de vraag waarom vlug boos als iets niet lukte en dan bedoel ik echt razend niet meer weten wat je doet zo kwaad opvliegerig etc., wat hij dan niet kon los laten hij raasde maar door, dus na veel zoeken op het internet kwamen we bij Tom op de site terecht en ik dacht baat het niet schaad het niet. Hij adviseerde de mix op maat voor hem en deze moest hij per dag zoveel druppels in nemen we zagen in eerste instantie nog niet z'n verschil maar sinds enige weken doet hij de druppels in een flesje water zodat hij deze de gehele dag binnen krijgt wat naar ons idee beter werkt ik merk dat verschil als hij ze niet gelijk inneemt en zeg dan denk aan je druppels hij wil dat soms nog wel is vergeten wat ook wel hoort bij ADHD we zijn dan ook nog niet zolang bezig, soms heeft hij nog wel is die woede aanvallen maar is nu wel beduidend minder hij is ook weer een stuk vrolijker en zit toch weer iets beter in zijn vel hij kan weer wat meer genieten, het slapen gaat ook wel weer beter gelukkig, de tweede bestelling is binnen dus gaan met goeie moed door en als ouder zijnde je kind weer te zien opbloeien dat doet goed.
Dankjewel Tom voor je tijd en snelle reacties terug op mijn mailtjes 
met vriendelijke groet Nancy

Ik ben nu 1 week er mee bezig men zin in zoetig heid is weg met de druppels en ben nu 1.5 kilo kwijt

Hallo ..kleine update...ik ben sinds 3 dagen met de Bach bloesem voor blaffende honden ...ik ben niet zeker of dit na 3 dagen al resultaat geeft .maar ik zou haast zeggen van wel...ik heb 3 pinschers en 1 chihuahua en zijn nogal blaffers..maar ik merk nu na 3 dagen dat het behoorlijk is af genomen ...als de bel gaat ..als er iemand binnen komt..als er buiten beweging is ..het is een stuk rustiger .er word wel nog geblaft maar nu niet storend..als dit de oplossing is voor mijn honden .ga ik er zeker mee door ....ik sta er versteld van ..hoe rustig de honden nu zijn ...en ik als baasje super blij ....mijn dank is groot voor dit wonder middel ..mvg ine

Ons zoontje is 1, 5 jaar en heeft weken lang slaapproblemen gehad. Hij was zeer onrustig , bang en schreeuwde soms uren aan een stuk als het bedtijd was. S'nachts werd hij soms 3 keer wakker en ook dan weer het onrustig zijn en het schreeuwen. 
Dan zijn we in contact gekomen met Tom en hij heeft voor ons zoontje een samenstelling gemaakt. Na de 2de dag zagen we al een verschil. We zijn nu een week bezig met de Bachbloesems druppels en ons zoontje gaat nu zonder problemen slapen. 
Wij zijn super tevreden !!

Onze Bullmastif Bas werd in het verleden verwaarloosd en kwam in het asiel terecht, ondervoed en met heel wat gezondheidsproblemen. Ook toen hij al een tijdje bij ons was, bleef zijn gezondheid hem parten spelen en moest hij vaak naar de dierenarts. Uiteindelijk raakte zijn rugzakje vol. Hij werd futloos, keek amper op als er iemand van ons thuiskwam, kwispelde amper nog. Terwijl hij tevoren graag ging wandelen, werd het een opgave om hem mee naar buiten te krijgen. Lukte dat toch, dan "slofte" hij mee. 
We probeerden een gerichte Bachbloesem mix uit en al heel snel na het innemen van de eerste dosissen veranderde zijn gedrag. Hij kreeg meer interesse voor de wereld rondom hem, hij sliep minder en begon weer meer contact met ons te zoeken. Nu hebben we weer een leuke knul die veel kwispelt, wil spelen en terug graag wandelt ( en niet meer "sloft", maar "stapt"). De Bachbloesems hebben hem dus zeer goed geholpen, waarvoor onze hartelijke dank!

UPDATE, het is volle blokperiode, voorheen sliep mijn dochter onrustig, NU ALS EEN ROOS, zelfs het onweer hoorde ze niet deze nacht. Bijna geen zenuwachtigheid en als die der dan is is die ook snel weggeëbt! 

Begin februari bestelde ik een op maat gemaakte kuur voor mijn dochter die zich tijdens de examens uitput , enorm gestresseerd is in deze periodes en nooit tevreden is met de resultaten op haar examens, terwijl ze dit best mag zijn.
Gevolg, we zitten nu voor een nieuwe blokperiode, zij is rustig.
Voor tussentijdse proeven twijfelt ze nog wat over kleine verliespunten, maar het zichzelf steeds afbreken is verdwenen. Het herhaaldelijk herhalen van zogezegde flaters is compleet weg.
Dus ik ben heeeeeeeeeeel tevreden over het produkt!
<3  <3  <3
DANKJEWEL TOM

Hoi, aan allen die dit lezen; ik heb Bachbloesem 65 tegen neerslachtig gebruikt en al naar 4 weken ben ik van mijn neerslachtigheid af. Ik ben zoooooo blij...

Ik ben zeer zevreden met dit produkt

Dag Tom, bedankt voor die speciale mix die je gemaakt hebt voor Miro. Reeds vanaf de 1e dag merkte ik een verschil. En dat blijft aanhouden. Ik had dit veeeeel vroeger moeten doen! Groetjes.

Even een berichtje voor alle vrouwen die in de menopauze verzeild zijn geraakt en totaal geen idee meer hebben wat er in vredesnaam met hun geest en lichaam aan de hand is!?Ik had een paar jaar geleden al Bachbloesems gekocht in een periode waarin ik last had om te slapen,dat had ontzettend goed geholpen.Nu ben ik in de menopauze terecht gekomen en ook al wordt het op vele sites als "menopower" omschreven,zo voelde het allerminst! Opvliegers,humeurschommelingen (nou:schommelingen...humeurtornados's is een veel accuratere omschrijving!  ;) ) Enfin,een mailtje naar Tom was snel geschreven en na 2,5 week inname was ik weer mijn eigen stabiele zelf! Hoefde ik niet meer elke dag het bed te verschonen en sliep ik weer als een roosje! Dus...als iemand me vraagt:"Bachbloesems,helpt dat nou een beetje?" Kan ik alleen maar volmondig "JA" antwoorden! Dat wilde ik maar even kwijt! Fijne dag allemaal!

Ik gebruik ook Bachbloesems en heb ook resultaat!  ☺️

Bachbloesems zijn hier ook een groot succes bij mijn gevoelige dochter  :-)  <3

Mijn kinderen nemen het ook voor hun druk zijn en concentratietekort. We zijn zeer tevreden. Echt een aanrader.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....