Bachbloesem Wild Oat of Ruwe Dravik: uitleg en toepassingen

Bachbloesem Wild Oat of Ruwe Dravik: uitleg en toepassingen
Bachbloesem wild oat of ruwe dravik

De Bachbloesem Wild Oat helpt je de juiste keuzes te maken wat betreft je te volgen levenspad.

Voor wie is de Bachbloesem Wild Oat of Ruwe Dravik geschikt?

Als je zo iemand bent die regelmatig onzeker is over of hij of zij wel het juiste levenspad bewandelt, is de Ruwe Dravik iets voor jou. Hij is uitermate geschikt voor als je door je grote begaafdheid en veelzijdige belangstelling gemakkelijk zou moeten kunnen slagen, maar nog niet echt ontdekt hebt welk helder, gedefinieerd levensdoel je wil nastreven. Je streeft er naar iets wezenlijks tot stand te brengen in het leven, je wil veel ervaringen opdoen en intens leven, daarbij genietend van alles wat voor hen maar mogelijk is. De moeilijkheid is echter om te kiezen welk beroep of welke roeping je moet volgen, want hoewel je grote ambities hebt, voel je geen enkele roep die boven een andere uitsteekt. Je versnippert je aandacht te veel, hebt te vage ambities en eindigt moedeloos en ontevreden omdat je je taak in het leven niet kan vinden.

Wild oat: voor wie de juiste richting moeilijk te kiezen vindt

Vele mensen komen op een bepaald moment in hun leven op een kruispunt te staan, waarbij ze niet weten welke richting te kiezen. Door hun gebrek aan richting gaan hun talenten jammerlijk genoeg verloren. Ze proberen verschillende beroepen uit, maar raken daar snel op uitgekeken wat hen onrustig maakt. Noem het een geval van “twaalf stielen en dertien ongelukken”. Ze voelen zich gefrustreerd en ontevreden omdat ze zich er zeer bewust van zijn dat het leven op deze manier aan hen voorbijgaat.

Denk aan de eeuwige student die nu eens hier, dan weer daar een opleiding volgt. Denk aan de mensen die een onduidelijk doel voor ogen hebben, die niet echt weten wat ze willen. Voor zij die van alles beginnen en vaak diverse beroepen met een redelijke mate van succes uitoefenen.  Ook die mensen die aanvankelijk vol enthousiasme aan een bepaalde taak beginnen, maar deze al snel stomvervelend vinden. Of kinderen die overal wat bij aansluiten maar nergens echt bijhoren. Al deze diverse categorieën mensen passen helemaal in het Wild Oat-plaatje!

Ruwe Dravik of Wild Oat: en keuzes maken wordt weer evident

De Bachbloesem Wild Oat of Ruwe Dravik kan helpen keuzes te maken op cruciale, belangrijke momenten in het leven. Je zal een duidelijker beeld krijgen van wat je precies écht wilt in het leven en je ontwikkelt het vermogen om een beslissing te nemen over de juiste weg. Zo slaag je er in om je talenten op de juiste manier te gebruiken, en in sommige gevallen bouwen deze mensen aan meer als één carrière tegelijk!




Bachbloesem nr 36 Ruwe Dravik of Wild Oat

Bachbloesem Ruwe Dravik helpt bij:

  • opnieuw richting in je leven
  • onvoldaan gevoel, gebrek aan vervulling
  • het niet vinden van de weg in het leven
  • zoekend zijn
  • niet weten wat je écht wil doen
Klik hier en ontdek Bachbloesem Wild Oat
Marie Pure

Andere artikelen


Bachbloesem pine of grove den

Bachbloesem Pine of Grove Den: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Pine of Grove Den gaat je helpen je schuldgevoel kwijt te geraken, je gaat jezelf respecteren zoals je bent en je geen zelfverwijten meer maken.

Lees het volledig artikel

Rock rose

Bachbloesem Rock Rose of Zonneroosje: uitleg en toepassingen

Jij hebt het vast ook al eens meegemaakt: die plotse gevoelens van extreme angst? Misschien heb ook jij al weleens een paniekaanval gehad?

Lees het volledig artikel

Bachbloesem cherry plum of kerspruim

Bachbloesem Cherry Plum of Kerspruim: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Cherry Plum of Kerspruim is uitermate geschikt voor mensen die bang zijn om hun zelfcontrole te verliezen.

Lees het volledig artikel

Bachbloesem beech of beuk

Bachbloesem Beech of Beuk: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Beech of Beuk helpt je om meer toleranter te worden en verdraagzamer te zijn. In plaats van onmiddellijk kritiek te uiten ga je leren begrip opbrengen voor anderen.

Lees het volledig artikel

Bachbloesem agrimony of agrimonie

Bachbloesem Agrimony of Agrimonie: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Agrimony of Agrimonie helpt je beter om te gaan met innerlijke spanningen veroorzaakt door overmatige bezorgdheid.

Lees het volledig artikel

Bachbloesem oak of eik

Bachbloesem Oak of Eik: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Oak of Eik geeft je uithoudingsvermogen en energie. Je zal opnieuw leren ontspannen zodat je weer levensvreugde voelt.

Lees het volledig artikel

Bachbloesem gentian

Bachbloesem Gentian of Gentiaan: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Gentiaan helpt je doelen die je gesteld hebt te bereiken!

Lees het volledig artikel

Bachbloesems in het dagelijks leven

Bachbloesems in het dagelijks leven

Bachbloesems zijn nuttig bij veel gebeurtenissen in ons dagelijks leven. Hier kan je een voorbeeld vinden van iedere Bachbloesem en waar je ze kan toepassen in situaties die wij waarschijnlijk allemaal kennen. Lees verder en wordt wegwijs in de 38 Bachbloesems.

Lees het volledig artikel

Bachbloesem elm of veldiep

Bachbloesem Elm of Veldiep: uitleg en toepassingen

De Bachbloesem Elm of Veldiep gaat je weer vertrouwen en zelfzekerheid geven, vooral bij momenten als je teveel hooi op je vork genomen hebt.

Lees het volledig artikel

38 Bachbloesems

Soorten Bachbloesems

Dr. Bach heeft 38 verschillende soorten Bachbloesems ontdekt. Iedere Bachbloesem werkt op een specifieke emotie of gemoedstoestand. Ze worden ingedeeld in 7 verschillende groepen.

Lees het volledig artikel

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....